magyarfutball.hu

Tiszakécskei FC - Kabai Cukor FC 2 : 0 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.05, 23:40 (szerk.: 2017.10.06, 09:31)
    TISZAKÉCSKE-KABA 2-0 (2-0)
    Tiszakécske, 2 200 néző. Vezette: Nagy II. (Pamminger, Szűcs).
    Tiszakécskei FC: Derdák (Lengyel a 82. percben) - Herczku, Izsák, Ézsiás, Dragan, Balia L. (Török a 75. percben), Cseke, Bánföldi, Maczkó (Mike a 69. percben), Balla M, Szedlacsek Edző: Reszeli-Soós István.
    Kaba: Vadon- Ternován, Fekete,- Nagy Cs., Szentmiklósi, Géczi, Bába, Nagy A. (Farkas a 78. percben), Kacsándi, Czipf, Kelemen (Balogh a 62. percben). Edző: Paróczai Sándor.
    Sárga lap: Szentmiklósi a 18., Bába a 25., Balogh a 84., Farkas a 88., Szedlacsek a 90. percben.
    2. perc: Cseke ívelhetett be szögletet a bal oldalról. A labda átszállt a védők feje felett, Vadon a kapujában maradt és Ézsiás közelről a jobb alsó sarokba lőtt: 1-0.
    6. perc: A második kécskei akció is góllal végződött. Cseke a jobb oldalon kapott remek labdát, befelé cselezett, majd egy fordulat után a jobb szélen induló Maczkó elé tálalt. Úgy tűnt, hosszú lesz az átadás, ám Maczkó remek mozdulattal középre varázsolta a labdát, ahol Balla Mihály fejjel vette be a jobb alsó sarkot: 2-0.
    12. perc: Czipf már másodszor került nagy helyzetbe, az elsőnél Derdák remek kifutással mentett, ezúttal pedig a kabai csatár durrantott 8 méterről mellé.
    32. perc: Ismét a veszélyes kabai támadó, Czipf került a védők mögé, 10 méteres lövését azonban Derdák ezúttal is védte.
    39. perc: Cseke szerzett labdát a tizenhatoson belül, egy csellel lerázott két védőt, de lapos lövését védte Vadon.
    60. perc: Maczkó futott el a jobb szélen, forintos beadása után Balla Mihály már átfejelte a kapuson a labdát, ám Vadon még belekotort egy kicsit, épp annyira, hogy az a felső lécen landoljon.
    86. perc: Szép hazai akció végén a labda a kaputól 18 méterre álló Csekéhez került, aki egy igazítás után a felső lécre bombázott.
    Nagy presztízscsatának ígérkezett a Kécske-Kaba mérkőzés. Ám a hazaiak két támadás alatt kábulatba ejtették a kabaiakat: két gyors góllal- mint később kiderült - az első hat percben eldöntötték a rangadónak induló meccset. A kécskeiek ezúttal olyanok voltak, amilyennek a szurkolók megismerték őket az NB II-ben. Gyorsak, robbanékonyak, határozottak és eltökéltek. Egypercnyi esélyt sem adtak ellenfelüknek, a biztos vezetés birtokában átengedték a kezdeményezést a kabaiaknak, veszélyesen kontráztak, és különösen a második félidőben szép akciókkal szórakoztatták a közönséget. A mérkőzés sajnálatos eseménye: Balogh egy szögletnél csúnyán belefejelt a remekül védő Derdák kapusba, akit agyrázkódás .gyanújával a kórházba szállítottak.
    Kitűnt: Derdák, Cseke, Balla M, Ézsiás, illetve Czipf, Géczi.
    Reszeli-Soós István: - Nagyon jól kezdtünk, utána kiegyenlítetté vált a küzdelem. A második félidőben több helyzetünk volt, végül, ha nem is kifogástalan játékkal, de nyertünk, s ez a lényeg.
    Paróczai Sándor: - Korrekt játékvezetés mellett jó iramú, szikrázó mérkőzésen a tátott szánknak köszönhetjük a vereséget.

    Forrás: Petőfi Népe, 1995-05-08