magyarfutball.hu

Nyíregyházi FC - Tiszakécskei FC 2 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.22, 09:12
    Csehi pazar nyitótánca
    NYÍREGYHÁZI FC—TISZAKÉCSKE 2-1 (0-0)
    Nyíregyháza, 1000 néző. V.: Márta (Bukovics, Zvolenszky).
    Nyíregyházi FC: Körmös — Szatke, Drobni, Barna, Hudák — Kovács, Paulik, Csehi T. — Ádámszki, Bagoly, Sira. Edző: Tóth János.
    Tiszakécske: Derdák — Dragan, Herczku, Izsák — Balla L., Tuifel, Cseke, Bánföldi, Maczkó -— Balla M., Szántó. Edző: Reszeli-Soós István
    Csere: Sira helyett Domokos a szünetben, Maczkó helyett Ézsiás az 57., Ádámszki helyett Besenyei a 70., Szántó helyett Halász a 80. percben.
    Gólszerzők: Csehi T. az 52., Csehi T. (11-esből) az 54., Bánföldi a 63. percben. Sárga lap: Szántó a 66. percben. Kiállítva: Tuifel a 83. percben.
    Sárga lap: Szántó a 66. percben. Kiállítva: Tuifel a 83. percben.
    (A nézők külön tapssal köszöntötték a Kispest-Honvéd csapatának 32 éves válogatottját, az újra nyíregyházi színekben pályára lépő Csehi Tibort. A játékos egyelőre kettős igazolással rendelkezik.)
    5. perc: Kovács vezette a labdát a jobb oldalon, élesen a kapu előterébe küldte azt, Bagoly hét méterről lőhetett, Derdák csak másodszorra tudta megszerezni.
    (A vendégek percei következtek, jó formában lévő középpályásaik révén ügyesen szervezték támadásaikat.)
    16. perc: Bagoly indult meg a jobbösszekötő helyén, 16 méterről lőtt, Derdák kapus elvetődve hárította a küldeményt.
    30. perc: Csehi T. 32 méteres szabadrúgása alig süvített el a jobb felső sarok mellett.
    (Ezekben a percekben a Nyíregyháza irányított, a vendégek ritkán lépték át a felezővonalat.)
    48. perc: Szántó szerzett labdát a tizenhatoson belül, fordulásból váratlanul lőtt, a bőrgolyó kevéssel, de elkerülte Körmös kapuját.
    (Hogy élénkebbé vált a játék, az minden bizonnyal a félidei edzői fejmosás következménye.)
    52. perc: Vezetést szerzett a Nyíregyháza. Paulik ívelt szögletet a jobb oldalról, a labda menetrendszerű pontossággal érkezett, Csehi Tibor feje emelkedett a legmagasabbra, s bólintott a kapu bal oldalába. 1—0
    54. perc: Kettőre növekedett a hazai előny. A vendégek tizenhatosán belül Izsák és Domokos küzdött egymással, a tiszakécskei játékos felrúgta a nyíregyházi támadót. Az eset közelében lévő Márta játékvezető nyomban büntetőt ítélt, amit Csehi T. nagy nyugalommal helyezett a kapu jobb sarkába. 2—0
    63. perc: Egy váratlan ellentámadás során szépített a vendégcsapat. A nagy munkabírású Bánföldi tört előre középen, mindenki leadást várt, de a tiszakécskei középpályás tizennyolc méterről rászúrta a pettyest, amely egy védőt érintve került Körmös kapujába. 2—1
    67. perc: Bizonyára meghűlt a vér a hazai nézők ereiben, amikor másodszor került kapujukba a labda. Történt ugyanis, hogy Körmös mintegy tizennégy méterre kifutott kapujából, de elvétette a „zsákmányt”, a kapu üres maradt, így Bánföldi könnyen célozhatott a kapu bal sarkába. Bal- szerencséjére két csapattársa lesen állt. ezzel érvénytelen lett a találat annak ellenére, hogy Márta játékvezető előzőén megadta azt. A nyíregyháziak tiltakozására viszont megkérdezte Bukovics partjelzőt, majd szabadrúgást ítélt kifelé a hazai kapu torkából.
    Bár az első félidőben még sokat bosszankodott, szünet után már okkal örült a nyíregyházi publikum, Kedvenceik végre három pontot szereztek. ami megfelelt az előzetes elvárásoknak. Az első negyvenöt perc óvatos lépegetéseit parázs második félidő váltotta tél, akadt izgalom és. látnivaló ebben az időszakban. A nyírségiek jobban bírták erővel és idegekkel — ezzel nyertek. A csapatnak viszont tovább kell javulnia, hogy utolérje régi önmagát.
    Jók: Körmös, Szatke, Drobni, Paulik. Csehi T., ill. Herczku, Cseke. Bánföldi. Balla M.
    Tóth János: — Az akarás, a küzdeni tudás sikere volt ez a mérkőzés. Már az elmúlt héten is benne volt a játékunkban a győzelem lehetősége, ezt a mai találkozón sikerült valóra váltani
    Reszeli-Soós István: — Enyhén szólva igazságtalanság történt, ami mellett azért nem mehetek el szó nélkül, mert csapatom jó játékot produkált. Az ajándék tizenegyesről már nem is beszélek, mert ilyet még életemben nem láttam. Volt egy teljesen szabályos, megadott gól is, amelyet visszavont a játékvezető, ezzel egyértelműen eldöntötte a mérkőzést. Az események miatt meg fogjuk óvni a találkozót.

    Forrás: Új Kelet, 1995-04-10