magyarfutball.hu

Beremendi Építők SK - MATÁV SC Sopron 1 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1994/1995, 20. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 600
  2. Új Dunántúli Napló: 600

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.10, 13:31
    Beremend - Sopron 1-0 (1-0)
    Beremend, 600 néző. V.: Tompos.
    Beremend: Szén - Visinka, Macsi, Lengyel, Borsos Sz. - Weinert, Fülöp A., Bíró, Berecz - Tököli, Lajtai (Valkai 72. p.). Edző: Weiszbart József.
    Sopron: Borsi - Varga I. K., Németh, Ruzsits, Tiba - Fülöp D. (Horváth B. 45. p.), Stadler, Marton - Varga II. K., Körmendi (Borsos 45. p.). Edző: Horváth György.
    17. p.: Tököli szerzett labdát a soproni térfél közepén, pár lépés után fordulásból, váratlanul kapura bombázott. A labda a tehetetlen hálóőr mellett a kapu bal oldalába vágódott. (1-0).
    19. p.: A túlsó térfélen Horváth igyekezett leutánozni az imént bevált példát: a védők lába között elzúgó 18 m-es lövése centiméterekkel kerülte el a jobb kapufát.
    11'. p.: Lajtai szalasztott el újabb előnyszerzési lehetőséget, amikor két méterről a kivetődő kapus kezébe rúgta a labdát.
    Kezdetben egymás taktikájának feltérképezésén kívül a viharos szél okozta meglepetésekkel igyekeztek megbirkózni a csapatok - nem sok sikerrel. A beremendi gól után a vendégek soraiban látható zavar támadt, amit a soproni mester csak a szünet utáni kettős cserével tudott valamelyest korrigálni. Az első játékrészben a Beremend tanítani való módon dolgozta ki helyzetek sokaságát, melyeket aztán a labdarúgó iskolákban negatív példaként bemutathatóan, ki is hagyott. A hazaiak a folytatásban egyre jobban ráültek az eredményre, a három pont megtartásáért a játékot is föláldozva.
    Weiszbart József: - Küzdelmes mérkőzésen, irreális időben, reális eredmény született.
    Horváth György: - Gratulálok a Beremendnek. Sajnálom, hogy azzal nyertek, amivel mi akartunk: a lelkesedésükkel amit játékosaimtól hiányoltam.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1995-04-10