magyarfutball.hu

Paksi SE-Atomerőmű SE - Bajai FC 4 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1994/1995, 19. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.000
  2. Tolnai Népújság: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.20, 13:35
    Paks-Bajai FC 4-0 (3-0).
    Paks, 1000 néző. V: Szökrény.
    Paks: Mausz- Jenei, Dzsinovics, Kovács B., Nagy Z.- Kádár (Bozsér az 59. percben), Fejes (Sánta a 72. percben), Neudl, Búzás- Babati, Horváth Á. Edző: Mihalecz István.
    Baja: Tomik- Kapics, Faddi, Palla, Szabó (Goretich a szünetben)- Kiss J., Sárközi (Papp a 78. percben), Kiss M., Bálint- Ádám, Csintalan. Edző. Himer István.
    Hazai támadások vezették be a mérkőzést, előbb Fejes, majd Neudl lövését hárította jó érzékkel Tomik. A 10. percben Kádár indította Búzást a bal szélen, a középpályás beadását Babati 12 méterről a jobb sarokba lőtte. 1-0. A 21. percben Neudlot buktatták a bajai védők a 16-os oldalvonalánál, a 11-es ponttal egymagasságban. A leállított labdát Kovács B. centiméterekkel csavarta el a kapu fölött. A 30. percben Búzás jobboldali szöglete nyomán Babati hat lépésről fejelte a labdát a léc alá. 2-0. A 42. percben Kovács B. szabadrúgását az előrelopakodó Jenei 7 méterről juttatta a hálóba. 3-0.
    A 44. percben Horváth Á. remek csellel lerázta őrzőjét, majd középre gurított, de a társak egy gondolattal lemaradtak a labdáról.
    Fordulás után, a 48. percben vezették első veszélyes támadásukat a bajaiak: Ádám iramodott meg a bal szélen, de beadását Csintalan 10 méterről, kecsegtető helyzetben, gyatrán kapu fölé lőtte. Az 57. percben Búzás „húzta meg” a jobb oldalt, pontosan Kádár elé tálalta a labdát, akinek a lövésébe a védők önfeláldozóan beleléptek. A 70. percben Babati húzott el a jobb szélen, ám beadását Neudl ziccerben, 8 méterről az üres kapu mellé vágta. A 85. percben Búzás partdobásával Babati húzott kapura, az alapvonal közeléből középre adott, de a társak ezúttal is lemaradtak. Ellenakció során Faddi 10 méteres lövését védte Mausz. A 88. percben ismét Babati vezette fel a labdát a bal szélen, átadását Horváth Á. az ötösről a kapu jobb alsó sarkába helyezte. 4-0.
    A házigazda paksiak az első félidőben nyújtott sziporkázó, ötletes játéka eredményességgel is párosult. Szünet után a biztos vezetésük tudatában a hazaiak lendülete alább hagyott, ám ezzel a bajaiak nem éltek. Néhány ellentámadásukat könnyedén hárították a paksi védők. A hajrá utolsó negyedórájában a házigazdák ismét rákapcsoltak, de ekkor a támadók már kevésbé koncentráltak. Jók: Babati, Nagy Z., Neudl, Kovács B., illetve Faddi, Palla, Kiss M.
    Mihalecz István: — Úgy érzem, hogy ilyen különbséggel is rászolgáltunk a győzelemre.
    Himer István: — Nagyon tartalékos volt a csapatom, rengeteg bajunk van, de bízom benne, hogy nemcsak a közelgő húsvét miatt fogunk feltámadni.

    Forrás: Tolnai Népújság, 1995-04-03