magyarfutball.hu

Miskolci VSC - Tiszavasvári Alkaloida SE 3 : 4 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: marcidvtk
    2018.10.22, 19:27

    Miskolci VSC — Tiszavasvári ASE 3-4 (0-2)
    Miskolc, 800 néző. V.: Herbály.
    MVSC: Simon—Márkus, Balogh, Földeák, Hallai, Mihalovszki, Bábel, Lakatos, Nagy A., Magyar, Kovács. Mb. edző: Sárréti Géza.
    Tiszavasvári: Varga—Széki, Riskó, Hegedűs, Havelant—Kurilco, Erdei, Rása, Bohács—Szurkos, Pitács. Edző: Szikszai Lajos.
    Csere: Mihalovszki h. Kiss J. a szünetben, Szurkos h. Szarka 55. p„ Nagy A. h. Jáger 82. p„ Kurilco h. Zubanics 87. p.
    Sárga lap: Hegedűs 33. p„ Lakatos 76. p., Balogh 83. p.


    3. p. Bohács lépett ki remekül a védők közül, bal oldalról jobb oldalra átlőtt labdáját a szemfüles hátvédek lefejelték Szurkos elől.
    12. p. Pitács ugrott ki, a hazai védők lemaradtak a gyors vendégcsatár mögött, aki tizenöt méterről lövésre szánta el magát. A labda Simon kapus lába között utat talált a hálóba. 0-1
    23. p. Pitács a tizenhatos bal sarkáról alig lőtt fölé.
    24. p. Kovács beadása után Bábel fejelt Varga kapujára, óriási szerencsére a fejes az egyik tiszavasvári védőről visszapattant a mezőnybe.
    34. p. Hallaitól Kovács nagy labdát kapott, a tizenegyes pont tájékáról alig lőtt a vendégek kapuja mellé.
    39. p. Havelant labdájával Pitács tört újra kapura, ezúttal azonban a lövése a jobb kapufa mellett zúgott el.
    44. p. Kurilco-Rása volt a labda útja, a középpályás beadását Szurkos ügyesen átlépte, Pitács tizenegy méterről nem hibázott. 0-2
    46. p. Magyar Balázs szánta el magát hirtelen lövésre, a nem túl erős, a nem túl helyezett, labda megpattant Varga kapus előtt, és így utat talált a tiszavasvári hálóba. 1-2. p.
    52. p. Márkus ívelése után Kovács az elámuló vendég védők között egyenlített.
    2-2. p.
    63. p. Bohács szögletét Pitács alig fejelte mellé.
    68. p. Kurilco végzett el partdobást, a
    labda Pitács felé szállt, akit őrzője ellökött. Herbály játékvezető gondolkodás nélkül tizenegyest ítélt. A büntetőt Bohács értékesítette. 2-3
    73. p. Kurilco-Erdei volt a labda útja, a támadó középpályás beadását Pitács száz százalékos helyzetben öt méterről elügyetlenkedte.
    75. p. Kurilco hagyta faképnél őrzőjét, Pitácshoz passzolt, aki Erdeinek játszotta be a labdát, Erdei pedig közelről megszerezte a Tiszavasvári negyedik gólját.
    2-4
    84. p. Balogh lőtt huszonöt méterről szabadrúgást, Varga Attila könnyedén hárította.
    87. p. Ismét hibázott a tiszavasvári védelem, egy miskolci támadás végén Magyar Balázs volt eredményes. A vendég védők állva figyelték, hogy passzolnak egymásnak a hazai játékosok. 3-4
    Amikor a félidőben 2-0-ra vezetett a tiszavasvári csapat, mindenki azt hitte, hogy ez a mérkőzés már eldőlt. A második játékrész elején aztán hét perc után 2-2 lett az eredmény. Erre a folytatásra senki sem számított, pedig a tiszavasvári csapatban jó néhány remek egyéni teljesítmény volt. A mezőnyből ezúttal kiemelkedett az elmúlt fordulóban sokat bírált, a nézők által sokat szidott Pitács György. Pitács két gólt szerzett Miskolcon, tizenegyest harcolt ki, átadásából Erdei gólt szerzett. Míg a csatárok és a középpályások remekeltek, addig ezen a mérkőzésen is kiderült, hogy a hátvédsorban komoly gondok vannak. A játék képe alapján a Tiszavasvári győzelme megérdemelt.
    Sárréti Géza: — A győzelem megszerzése volt a cél, sajnos közben kinyílt a védelmünk. Ma sem a szerencse, sem a játékvezető nem segített rajtunk. Amikor 0-2-ről 2-2 lett az eredmény, úgy éreztem, legalább a döntetlen a zsebünkben van. A tizenegyes szerintem nem volt jogos, és ez az ítélet bénítólag hatott játékosaimra. Döntően befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét.
    Szikszói Lajos: — Egyre jobban megértem, hogy a csapat miért szerepel ilyen rosszul egy olyan mérkőzésen, ahol már az első félidőben eldönthettük volna javunkra, tudtunk három gólt kapni. Ez a három gól szerintem „bravúrnak” számít. Az első győzelmünknek természetesen én is nagyon örülök, és remélem, hogy egyre több követi.


    Forrás: Új Kelet 1994. október 17.