magyarfutball.hu

Százhalombattai FC - Siófoki Bányász FC 1 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1994/1995, 6. forduló
nézőszámok:
  1. Somogyi Hírlap: 800
  2. Nemzeti Sport: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.23, 08:47
    Érdekesség: a tudósításban végig "Szászhalombatta"-ként van említve a hazai csapat, így szó szerint hagytam az elírást
    A Siófok elvesztette veretlenségét
    Szászhalombattai FC-Siófoki Bányász 1-0 (0-0)
    Szászhalombatta, 800 néző. V.: Arany. (Győr, Vajda).
    Szászhalombatta: Lipták — Sipos, Németh, Nagy, Kövesi — Patkós, Beringer, Dobesch, Károlyi R. — Kovács (Horváth II. 68. p.), Károlyi G. (Csorba 86. p.). Edző: Hegedűs Béla.
    Siófoki Bányász: Bíró — Olajos, Bimbó, Perger, Keszeg — Tóth (Barna 63. p.), Miovecz, Petrók, Dukon (Kirchmayer 53. p.) — Földes, Szabó. Edző: Gellei Imre.
    Sárga lap: Dukon (21. p.), Németh (41. p.), Olajos (47. p.), Keszeg (72. p.), Patkós (85. P).
    Az első félidőben mindössze két beadást követő helyzet
    verte fel szendergéséből a „szurkolósereget”. Mindkét csapat tartott a másiktól, így aztán a történések lejegyzéséhez egy sajtpapír is elegendő lett volna. A 21. percben történt, hogy Tóth jobb oldali beadását Földes 10 méterről a felső lécre fejelte. Öt perc múlva a másik oldalon Sipos ívelhetett be jobbról, s a középen felugró Károlyi G. 12 méteres fejesét Bíró hárította. Szünet után gyorsan vezetést szereztek a hazaiak. Az 52. percben Károlyi R. könnyedén elhúzott a balösszekötő helyén Keszeg mellett, amikor a siófoki játékos a 16-oson belül derékon rúgta. A megítélt büntetőt Németh a jobb alsó sarokba lőtte (1-0). A 60. percben Kovács hagyott ki „ajtó-ablak” helyzetet, a hajrában pedig két nagy ziccert puskáztak el a siófokiak. A 89. percben Földes közeli lövését védte Lipták, majd egy perc múlva Szabó emelt 8 méterről a hazai kapus kezébe.
    Elveszítette veretlenségét a listavezető. A vasárnap délutáni 90 percet látva azért történhetett ez meg, mert egészen a hajráig meddő támadójátékot mutatott be a Gellei-legénység. Jók: Németh, Beringer, Károlyi R., illetve Olajos, Miovecz.

    Forrás: Somogyi Hírlap, 1994-09-26