magyarfutball.hu

Beremendi Építők SK - Zalaegerszegi TE 0 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1993/1994, 30. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.500
  2. Új Dunántúli Napló: 1.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.10, 19:37
    Beremend - ZTE 0-1 (0-0)
    Beremend, 1500 néző. V.: Bába.
    Beremend: Kurucsai - Szabó (Valkai 57. p.), Macsi, Müller G., Óbert - Dárdai, Weinert, Jäkl, Visinka - Fülöp, Sztipánovics. Edző: Dárdai Pál.
    ZTE: Tóth - Fuisz, Szabó Zs. L, Horváth, Ko- csárdi - Horváth J., Halápi, Preisinger, Németh - Szabó Zs. II., Lendvai. Edző: Madár Gábor.
    Szokásához híven a Beremend most is átadta a támadás lehetőségét ellenfelének. Az első 25 percben a ZTE irányította a játékot és Kurucsai védései akadályozták meg, hogy az NB I. felé kacsintgató Zalaegerszeg,ne szerezzen vezetést. A 25. perc fordulópont lehetett volna, amikor Fülöp egyedül tört kapura és a kapujából kifutó Tóth csak elütni tudta a beremendi csatárt. Elmaradt a jogos kiállítás, Bába játékvezető csak sárga lapot mutatott Tóth kapusnak.
    A második félidő ugyanúgy kezdődött mint az első, a Beremend most is kivárásra játszott. Az 52. percben Fülöp egyedül lépett ki, de hatalmas helyzetét kihagyta. A 61. percben Preisinger csak Kuru- csaival állt szemben, de lövését, akárcsak utána Fuiszét, hárította Kurucsai. A 64. percben egy zalaegerszegi támadó Kurucsait letalpalta, amit a játékvezető most sem vett észre. A 74. percben előbb Jaki, utána Sztipánovics hibázott ígéretes helyzetben, majd büntetésképpen Szabó Zs. II. a jobb összekötő posztjáról 14 m-ről a jobb alsó sarokba talált. (0-1). Ha szerencsével is, de a jól küzdő Beremend ellen, kitűnő iramú mérkőzésen győzött a ZTE, és ezzel osztályozós helyre került.
    Dárdai Pál: -A megyei I. osztályból indulva az NB II-ben biztosan bennmaradtunk, és ez óriási siker. Köszönet a fiúknak, a vezetőknek és a szurkolóknak.
    Madár Gábor: - Jó iramú mérkőzésen a második félidei erőteljesebb és gólratörőbb játékkal megérdemelten nyertük a találkozót.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1994-06-13