magyarfutball.hu

Százhalombattai FC - Veszprém FC 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1993/1994, 23. forduló
nézőszámok:
  1. benaktibor.gportal.hu: 500
  2. Nemzeti Sport: 600
  3. Pest Megyei Hírlap: 600

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.29, 11:04 (szerk.: 2017.09.29, 11:08)
    Rendkívül nagy fegyvertényt hajtott végre a Százhalombattai FC NB Il-es labdarúgócsapata a Nyugati csoportban tavasszal kitűnően szerepelt Veszprém legyőzésével.

    Százhalombattai FC— Veszprém FC 2-1 (2-0)
    Százhalombatta, 600 néző. V.: Gergely.
    Százhalombatta: Lipták — Sipos, Németh, Kövesi, Horváth — Schróth (Csorba 85. p.), Serfőző, Dobesch, Károlyi R. (Nagy 82. p.) — Kovács Z., Károlyi G.
    Veszprém: Csernyánszky — Pap (Molnár 46. p.), Lantai, Perger, Pálfi, Kelemen, Lakos, Kozma, Csomai (Kovács 46. p.) — Gersics, Horváth.
    A tavasz sikercsapatát, a Veszprémet fogadta a 23. fordulóban a százhalombattai együttes. A bakonyiak tavasszal mindössze egy-egy vereséget, illetve döntetlent könyvelhettek idáig el; nagy sorozatukat a megyeiek ellen is szerették volna folytatni. A battaiak viszont ragyogóan kezdték a mérkőzést, hiszen egy gyors támadás után Kovács Zoltán az első negyedóra végén közeli lövésből szerzett vezetést. Ezután is a hazaiak játszottak fölényben, ennek eredményeként Serfőző a 32. percben már két gólosra növelte az olajvárosiak előnyét. '
    A második félidőben a vendégek kettős cserével próbáltak változtatni játékukon. Ez azonban az idő múlásával csak mezőnyfölényüket eredményezte, a battaiak biztosan őrizték előnyüket. A közepesnél jobb színvonalú találkozón Horváth a 77. percben elért találatával csak szépíteni tudott az idén verhetetlennek hitt veszprémiek részéről.
    Kiss József: — Az első félidei gyenge játékunk alapján eldőlt a mérkőzés.
    Hegedűs Béla: — Izgalmas mérkőzésen megtörtük a Veszprém tavaszi menetelését.

    Forrás: Pest Megyei Hírlap, 1994-04-25