magyarfutball.hu

Paksi SE-Atomerőmű SE - Pénzügyőr SE 1 : 1 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1993/1994, 16. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 700
  2. Tolnai Népújság: 700

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.16, 09:54
    Paks-Pénzügyőr 1-1 (0-0)
    Paks, 700 néző. V: Kincses
    Paks: Zele- Neudl, Jenei, Kovács, Nagy- Bozsér, Búzás (Porga a 70. percben), Farkas, Orosz- Kádár, Magyar Edző: Mihalecz István
    Pénzügyőr: Rózsa- Simon- Lakatos, Sebők, Vainer- Szalai, Mogyorósi (Diószegi a 67. percben), Puskás, Zséli- Guba (Barcza a 88. percben), Csiba. Edző: Jaskó András.
    A mérkőzés első perceiben a hazaiak léptek fel kezdeményezőleg. Rendre vezették támadásaikat, de a jól tömörülő vendégvédelmet képtelenek voltak áttörni. A 14. percben Zséli remek labdával indította Gubát, aki a lesre játszó hazai védők közül kiugrott, elgurított a kapujából kimozduló Zele mellett is, de a csatár lövése a bal kapufa tövéről pattant vissza a mezőnybe. Ezután alábbhagyott az iram, kiegyenlített mezőnyjátékkal folytatódott a mérkőzés. A 38. percben Kádár beadását Magyar 17 méterről kapura lőtte, a labda elsuhant a bal sarok mellett. Egy perccel később Bozsér került nagy helyzetbe, de 12 méterről kapásból fölé emelt.
    Szünet után Magyar-Kádár kényszerítőzés után az utóbbi hat méterről a kivetődő Rózsába lőtte a labdát. Az 55. percben Szalai jól ugratta ki Zsélit, aki 12 méterről a kapu fölé bombázott. Az 56. percben Jenei indította Búzást, aki okosan Magyar elé tálalt és a csatár nyolc méterről a bal alsó sarokba lőtt. 1-0. A 67. percben Csiba 22 méteres kemény lövését Zele csak másodszorra tudta hárítani. A 73. percben paksi szöglet után Nagy tovább csúsztatott Magyarnak, akinek 10 méteres fejese elsuhant a léc mellett. A 77. percben újabb szögletet rúghattak a házigazdák, a labda átszállt a bal oldalon
    Porga elé, aki Magyar elé tálalt, de a csatár közeli lövése elakadt a védőkben. A 84. percben Sebők beadását Zséli kapura lőtte, Zele öklözése Csiba elé került, aki 20 méterről a jobb alsó sarokba bombázott. 1-1.
    Semmit sem bíztak a véletlenre a hazaiak, ezért már kezdetben nekirohantak ellenfelüknek, de sorozatos támadásaik rendre elakadtak a jól tömörülő vendégvédelmen. Negyedórás hazai nyomás után a vendégek kitámadtak, Guba révén akár vezetést is szerezhettek volna. Szünet után a többet kezdeményező paksiak sorozatos támadásai nagy nehezen góllá értek. Már mindenki elkönyvelte a paksi győzelmet, mikor a vendégek egy nagy védelmi hiba után kiegyenlítettek. A kilencven perc nagy részében a házigazdák akarata érvényesült, ám a végén biztos győzelmet engedtek ki a kezükből. Jók: Farkas, Kovács, Jenei, Magyar illetve Rózsa, Vainer, Csiba, Zséli, Guba.
    Mihalecz István: — Nyomasztó fölényünk végre góllá érett, de sajnos az utolsó percekben egy nagy védelmi hiba miatt elúszott az egyik pont.
    Jaskó András: — Készültünk, bíztunk, reménykedtünk és meg is lett az eredménye.

    Forrás: Tolnai Népújság, 1994-03-07