magyarfutball.hu

Beremendi Építők SK - Pénzügyőr SE 3 : 0 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1993/1994, 11. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.200

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.10, 19:48
    Beremend -Pénzügyőr 3-0 (1-0)
    Beremend, 1200 néző. V.: Dravecz. Beremend: Kurucsai
    - Bábli, Óbert, Macsi - Sztipanovics, Weinert, Dárdai (Szabó, 75.p), Visinka (Kirchner, 70.p.), Jäkl - Rózsahegyi, Fülöp. Edző: Dárdai Pál.
    Pénzügyőr: Rózsa - Lakatos (Vatai, 65.p.), Simon, Feczesin, Vainer - Szalai, Bozsik, Sólyom - Mogyorós, Zséli (Sebők, 49.p.), Bubcsó. Edző: Jaskó András.
    25. p.: Weinert előtt adódott a mérkőzés első helyzete: a jobbszélről cselezte be magát a kapuelőtérbe, elfektetve a hálóőrt is. Kapura lövés helyett azonban az ötösön érkező Sztipáno- vics elé pöckölte a labdát, akinek nem maradt más dolga, mint a földön fekvő Rózsa mellett az üres kapuba továbbítani (1-0).
    60. p.: Jäkl tört egyedül kapura, ám a 16-oson belülre érve a rosszul vetődő Rózsa a labda helyett a lábait ütötte el. A megítélt büntetőt Dárdai lőtte a jobb alsó sarokba (2-0).
    75. p.: Sztipanovics ugratta ki jó ütemben Weinertet, aki még a kifutó kapus mellett is elhúzta a labdát, majd 6 méterről laposan a bal sarokba gurított (3-0).
    Fél óráig úgy tűnt, nem sok öröme lesz a közönségnek a játékban, unalmasan, eseménytelenül telt az idő. A gól hozta meg a hazaiak önbizalmát, ami a szünet után magabiztos fölénnyé érett. Bár nagy helyzetekből a Pénzügyőrnek sem volt hiánya, a vége felé sziporkázó cementgyáriak könnyedén tartották otthon a két pontot.
    Dárdai Pál: - A 2. félidőben ragyogó támadójátékkal szórakoztattuk a közönséget.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1993-10-25