magyarfutball.hu

Paksi SE-Atomerőmű SE - Beremendi Építők SK 1 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.20, 12:48
    Beremend-Paks 3-1 (1-1).
    Paks, 1200 néző. V: Gergely.
    Beremend: Kurucsai- Bábli, Óbert, Macsi, Müller G. (Müller K.)- Jäkl, Kirchner, Dárdai (Valkai), Weinert- Fülöp, Ónodi. Edző: Dárdai Pál.
    Paks: Hujber- Nagy, Jenéi, Kovács, Szabó- Orosz, Neudl (Farsang) Kákonyi- Juhász, Fejes, Kádár (Kulcsár). Edző: Teszler Vendel.
    Már az első percben vezetést szerezhettek volna a hazaiak, de Szabó az 5-ösről lyukat rúgott. Egy perccel később Juhász felfutott a jobb szélen az alapvonalig, beadását Fejes 10 méterről a jobb sarokba lőtte. 0-1. A 6. percben Macsi tört előre, jól ugratta ki Fülöpöt, aki 20 méterről a bal felső sarokba bombázott. 1-1. A 16. percben egy lepattanó labda Fejes elé került, akinek 25 méteres kapáslövése egy védőn irányt változtatva vágódott szögletre. A 20. percben Jäkl elment a jobb szélen, beadását Fülöp kapura lőtte, de a labda Jenéiről szögletre pattant. A 24. percben az előretörő Weinert Jenei buktatta 30 méterre a kaputól. A szabadrúgáshoz letett labdát Dárdai kapura lőtte, és Hujber nagy üggyel-bajjal tudott szögletre hárítani. Ezután csökkent az iram, a hazaiak magas beívelésekkel próbálkoztak, de ezeket a jól záró beremendi védelem hárítani tudta. Szünet után a 48. percben Juhász jobboldali beadását Kákonyi kapásból kapura lőtte, de Kurucsai a léc alól szögletre tornászta a labdát, majd Fejes, utána Kádár lövését tette ártalmatlanná a vendégek portása. Az 57. percben Kádár el- viharzott a jobb szélen, beadását Fejes 16 méterről kapura lőtte, s a labda a jobb oldali kapufáról a baloldalira, s onnét a mezőnybe pattant vissza. A 70. percben Weinert előreadásánál Nagy nem találta el a labdát, s a csereként beállt Valkai 12 méterről kilőtte a hosszúsarkot. 2-1. A 82. percben Fülöp átadását Farsang elvétette a labda Müller K. elé került, aki 15 méterről a kapujából kimozduló Hujber Mellet beállította a 'végeredményt. 3-1.
    A rekkenő hőségben is sokan voltak kíváncsiak az átszervezett paksi labdarúgás képviselőinek hazai bemutatkozására. Sajnos, a debütálás nem sikerült, csalódást okoztak a hazaiak szurkolóiknak. A kontratámadásokat jól alkalmazó vendégek nem várt, de megérdemelt győzelmet szereztek a sok hibával játszó Paks ellen. A minden áron való győzniakarás következtében a hazaiak védelme többször kinyílt, és számos estben az ellenfélhez passzolták a labdát, így a vendégek kontratámadásaikból eredményesen tudták befejezni támadásaikat.
    Jók: Kurucsai, Bábli, Óbert, Macsi, Fülöp, illetve Orosz, Fejes.
    Dárdai Pál: — A múlt heti vereségből tanulva kontrákkal próbálkoztunk, ami sikerrel járt.
    Teszler Vendel: — Ma jóval eredményesebben hoztuk helyzetbe a vendégeket, mint magunkat.

    Forrás: Tolnai Népújság, 1993-08-23