magyarfutball.hu

Japán B - Magyarország B 1 : 2 08:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
nem hivatalos mérkőzés
helyszín : Tokió, Kasumigaoka National Stadium
nézőszámok:
joc.or.jp: 13.741
origo.hu: 14.000
nemzetisport.hu: 15.000
 1. 35' Okubo Yoshito 1 - 0
  1 - 1 48' Sira István
  1 - 2 90' Leandro de Almeida
 2. lapok: ?
Japán Japán B Magyarország Magyarország B
Sogahata Hitoshi (78' Takashi Rin)
Yamaguchi Satoshi
Hideo Suzuki
Daisuke Nasu (46' Abekawa Yuki)
Ito Teruyoshi
Hattori Toshihiro (46' Kazuyuki Toda)
Tanaka Tatsuya (70' Kuni Kitamoto)
Murai Shinji
Takahiro Hutakawa
Oguro Masashi (61' Takamatsu Daiki)
Okubo Yoshito (75' Naoya Kikuti)
Vlaszák Géza (46' Végh Zoltán)
Nikolov Balázs (91' Grósz Róbert)
Juhár Tamás
Tamási Zoltán
dr. Füzi Ákos
Farkas Balázs (83' Rajczi Péter)
Polonkai Attila (63' Leandro de Almeida)
Tóth Balázs
Kiss Zoltán (46' Sira István)
Waltner Róbert (46' Tóth Mihály)
Bükszegi Zoltán (46' Kovács Zoltán)
vezetőedző:
Yamamoto Masakuni
vezetőedző:
Mészöly Géza

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Mane
  2014.10.27, 07:57
  Tokió az UTC szerint a XXI. időzónában fekszik, ami azt jelenti, hogy Greenwichtől +9, Budapesttől +8 órára van. Ha az adott napon Magyarországon nyári időszámítás volt érvényben (UTC zónaidő +1 óra), akkor a két város között +7 óra volt a differencia. Ha tehát helyi idő szerint 14:30-kor kezdődött a meccs, az azt jelenti, hogy magyar idő szerint 7:30-kor kezdődött, vagy - ha a japánok is nyári időszámítást használtak - 8:30-kor (és nem 22:30-kor).
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2011.06.27, 13:26 (szerk.: 2018.02.04, 20:50)
  kép
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2011.04.05, 10:29
  Ligaválogatott: Mészöly Géza keretet hirdetett
  2004. szeptember 28. 14:32


  MNO
  A magyar labdarúgó válogatott meghívást kapott október 10-re, egy tokiói egy barátságos mérkőzésre. Mivel Lothar Matthäus együttese épp aznap Stockholmban, vb-selejtezőn lép pályára Svédország ellen, a Felkelő nap országában a ligaválogatott szerepel majd. A B-csapat „kapitánya” Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője lesz, aki kihirdette a Japánba készülő keret névsorát.

  Az utazók között 13 újpesti labdarúgó kap helyet.

  Kapusok: Vlaszák Géza (Újpest), Balajcza Szabolcs (Kaposvár), Illyés Dániel (Újpest)

  Védők: Nikolov Balázs (Debrecen), Grósz Róbert (Újpest), Tamási Zoltán (Újpest), Juhár Tamás (Újpest), Éger László (Debrecen), Füzi Ákos (MTK), Szatmári Csaba (Debrecen)

  Középpályások: Erős Károly (Újpest), Farkas Balázs (Újpest), Tóth Norbert (Újpest), Halmosi Péter (Debrecen), Polonkai Attila (Újpest), Kőhalmi András (Újpest), Tóth Balázs (Fehérvár), Tóth Balázs (Kaposvár), Kiss Zoltán (Debrecen), Sira István (Sopron), Máté Péter (Kaposvár)

  Támadók: Rajczi Péter (Újpest), Bükszegi Zoltán (Újpest), Kovács Zoltán (Újpest), Tóth Mihály (Sopron), Hercegfalvi Zoltán (Fehérvár), Priskin Tamás (Győr).
   
 4. avatar: Giovanni
  2010.07.23, 22:11
  Japán B kezdőcsapat /3-5-2/: Hitoshi Sogahata - Satoshi Yamaguchi, Suzuki Hideto, Daisuke Nasu - Teruyoshi Ito, Toshihiro Hattori, Tatsuya Tanaka, Shinji Murai, Hutakawa Takahiro - Mashasi Oguro, Yoshito Okubo


  2004. október 10. Tokió, Olimpia Stadion 14:30 óra
   
 5. avatar: Giovanni
  2010.07.23, 21:15
  van másik! smiley

  Október 10, 2004 (vasárnap) tokiói olimpián 40 éves ünnepség, a "Nemzeti Stadionban ünneplés a dicsőség."
  Kasumigaoka Nemzeti Stadion kick-off 14:38
  Japán 1-2 Magyarország kiválasztás kiválasztás

  Nézőszám: 13741 Időjárás ember: felhős Hőmérséklet: 19,6 ℃ Páratartalom: 77% Szél: Pitch gyenge: a jó gyep teljesen száraz Játékvezető: Kamikawa Tetsu (Nikki és én harap.)
  Asszisztens játékvezető: Yamaguti Hirosi (Hiroshi Yamaguchi), az élethosszig tartó Miyajima (Kazu Hiro, vagy csúfos)
  Próba-4: Akira Yoshi Takayama (Hiro Yoshi Takao Toyama)
  Meccs biztos: Hirata Takeo (Takeo Hirata)
  Referiinsupekuta: Yotaro Tsu Mori (Youtarou beszél)

  A nemzeti fanfár megismétli az égen
  Egészséges nemzeti stadion az ég ugyanazon a harsonaszó, hogy a nap (kiváló), Ku. Igazából hallgatni dalokat újra és újra a TV-ben. 1964 (1964) október 10., de ez a nemzeti stadiont visszhangzott harsonaszó.
  Termelés egész valamit. Ellentétben az idő, de sajnos nem volt tele a Nemzeti Stadion, és az ég köd (pók), mi volt.
  Gyakran hallani a dolgok annyira alatt platform fáklyát trombita hang. Lehet, hogy valóban használta a mikrofon és hangszóró, nagyon kényelmes. Japán háború utáni gyors növekedése, lehetett volna nyilvánítani a hangos harsonaszó, hogy csatlakozzon a soraiban demokratikus társadalom.
  A Nemzeti Stadion elektronikus eredményjelző (Route elektromos úton Keiji) tervezett egymás után a zsebében (nyáron) Kashii video. 40 éves olimpiai ünnepségek "tokiói Nemzeti Stadionban ünnepe Glory" irányítanak szép remek (Rest) volt valami.
  Menetelnek az esetben, ha a játékos vagy játékosok Kakageru az olimpiai zászlót.
  Ono Takashi (Takashi Ono), kapitánya a japán csapat ásza, Japán Torna Szövetség. Endou Yukio (a hó borsó), aki egyéni aranyérmes a torna. Kiyoko Ono (Kiyoko Ono.) Úr (bronz a csoportos torna, Tsuzi Hiroko (Hiroko Tsuji), ezt is. Továbbá, Miyake Yoshinobu aranyérmes a súlyemelő (Shinobu ég ki), Mr. Takashi Takeshi Watanabe (Osamu Watanabe), a birkózó pehelysúly aranyérmes, Tanida Kinuko (de vagy Kinuko) Mr. Matsumura Yoshiko (egyenetlen Yoshiko Matsu), mondta a női röplabda, a Keleti Boszorkány (Komolyan Creator) tagja. úgy néz ki, minden az olimpiai lobogójára vagy utazáshoz a stadion.
  Azok az emberek követően az athéni olimpia bajnok.
  A vendégek kaptak meghívást az ülés Anton Geesink Hollandia nyerte a nyílt körzet judo, és néhány atlétika Sebinsuka Irina. Ezek a külföldi játékosok, akik játszottak a tokiói olimpián.
  Az ünnepség fényében a láng az emlékmű Kyoko Hamaguchi wrestling ((birkózás) futott az élen az első, és Hiroshi Yamamoto ezüstérmet nyert az íjászat a hátsó állni (Hiroshi Yamamoto), valamint Koji Murofushi nyerte az aranyérmet a kalapácsvetés (Koji Murofushi) híd és fel a lépcsőn a láng Mizuki Noguchi az atlétika, és az utolsó futó, aki a világítás az olimpiai lángot Sakai Yoshinori (Tokió Yoshinori Sakai) volt begyújtani abban az időben, mint Mr..


  Magyarország elvesztette a kiválasztási
  Tartsa az ünneplés kezdődött a labdarúgó játék válogatás kiválasztása Japán és Magyarország. Magyarország nyerte az aranyérmet a nyári olimpiai játékokon (Toku egyébként), de a csapat. Kommunista országok (a mai beszélni), mert volt, de volt nem tesz különbséget a hivatásos és az amatőr, volt egy nagyon erős csapat. Most is erős (Kyougou) nincs a helyén.
  Yamamoto Masakuni ezt a játékot (Masa kuni Yamamoto) igazgató (Toku Kan), amely szintén vezetett az utolsó játék. Az áll, "Yamamoto Nippon!" Elég, hogy lenyomva tartjuk a hívás.
  Japánban megkezdődött 3-5-2 rendszer. Zeng GK hónap végéig szintre (vagy akár SOGA Hitoshi / Kashima Antlers), Satoshi Yamaguchi középhátvéd 3-back (Satoshi Yamaguchi / Gamba Osaka), Suzuki Hideto jog (és a Suzuki Hideo / Jubilo Iwata), bal Nasu Daisuke (Daisuke csak formák / F ° Yokohama Marinos).
  MF egy önelégült Itou Akira jogát a Volante (Teru Yoshi Ito), Toshihiro Hattori bal (Hiro és vegye ha / Jubilo Iwata), fényezett Hayabusa Tanaka támogatott jobboldal (Tanaka Yuma / F ° Yokohama Marinos), bal-back Shinji Murai (ha egyenetlen Believe / JEF United Ichihara), top-down Hutakawa Takahiro (Takahiro fedél pamut / Osaka) használtunk.
  FW igaza van Maszasi Oguro (Masashi Guro O / Gamba Osaka), Yoshito Okubo és a bal (Yoshito tégelyt Play Audio / Osaka), hogy belép, FW gyakran (általában) a változás találat.
  34 perccel korábban, belépő a bal büntetést területen a labdát a bal oldalon Futagawa (Shinnyuu) is belép a remek Arikurosu próbál Okubo. GK halad előre, hogy megkapja a labdát, futni is (e), és nézz valószínű, hogy biztosítsa a labdát az első Show details Okubo-, hát a cél helyzetét. Okubo és elkapni a labdát, DF1 ki heves jobb lábbal shot emberekkel. Ez egy nagyszerű cél.
  Ez a játék próbál lőni sokszor Okubo. Elején, hogy agresszíven Okubo hat lövés a cél, hogy megmozdult Okubo. FW egymással szemben Daikoku, a mozgalom volt olyan jó, mint Gamba Osaka vonzzák Futagawa át, és nyugodtan előtt kövér.
  Japánban a vége felé, és elismerte, hogy a korai, a második felében. Mondta is fut egy egyedülálló csapat Wakatsu gesztenye.
  Kézhezvételétől számított egy barátságos mérkőzésen, hogy a két csapat (kampány) használja fel az összes szereplőt, átveszem a parancsnokságot a festészet (igen Sai) volt. A második felében, a Nasu Abe Yuuki (Yuki Abekawa / JEF United Ichihara), a Toda Kazuyuki Hattori (Kazu Yuki és / Shimizu), Ryuji bando a Futagawa (Ryuuji stb útvonal / Vissel Kobe), és helyükbe, 61 perc (16 perc múlva), Daiki Takamatsu a Oguro (pihenő a Taka Matsu / Oita Trinita) helyettesíti.
  És 70 perc (25 perc múlva), Tanaka 卫 Kitamoto kuni (ek Realms van a / Vissel Kobe), és helyükbe, csökkenti a bal hátsó három Kitamoto, balra a Volante, Abe volt, a Toda Jobbra a Volante, jobboldal vissza Ito.
  További 75 perc Kikuti Naoya Okubo (Kikuchi En / Iwata) és a helyébe, Kikuchi fentről lefelé, a pozíció adta FW bando. 78 perc (33 perc múlva) a hónap végéig GK Rin Takashi nagy-man (és Hayashitaku / Hiroshima) helyett, frame shift (Kouta szerint) az összes használt fel.
  Úgy értem, a két folyó és Daikoku tapasztalatot szereznek a nemzetközi, nevezték tagjaként Murai, rendező Yamamoto Atlanta, Sydney és most harcol, hogy tagjaik és az athéni olimpia és a J-League játékosok azt össze.
  Elvesztette a játékot, A hívják majd fel az utolsó fordulóban a világbajnokság előzetes egyezését Omán és képviselői, a halasztás lett a 11. és a 13., Urawa Reds Nabisukokappu elődöntőben küzdelem, Nagoya kardszárnyú delfin Nyolc, FC Tokyo és Tokió Verdy 1969 játékos még nem hívott. Ezek közül a jelenlegi magas szintű játékosok így értem csak J-League szintje magas. Tokiói Olimpia 40 év, amikor ezek a játékosok, Shigeru kuni 釜 本 (kuni Shige alatt harapás), amelynek végén a világ a japán agresszív átfedés a szám, és Okubo: úgy érzi, hogy a nap közeledik volt. Miután a lemondását (Akira) Lehet, hogy úgy tűnt, a tetején a lugas Rakuten kereső erőfeszítéseit.

  Kimura Hirobumi (Kimura Hirofumi)


  http://www.joc.or.jp/past_games/tokyo1964/2004/index.html
   
 6. avatar: Giovanni
  2010.07.23, 21:10 (szerk.: 2010.07.23, 21:41)
  Ha ebből ki tudsz hámozni valami többletet smiley

  http://tinyurl.com/36vakhr
  (Ennek a google-fordítása: http://homepage3.nifty.com/BERABO/game161010.html )
   
 7. avatar: fgymat
  2010.07.23, 20:37 (szerk.: 2016.10.10, 10:42)
  2004-10-02

  Október 10-re a Japán Labdarúgó Szövetség emlékmérkőzésre invitálta a magyar válogatottat. Lothar Matthäus csapata azonban éppen ezen a napon játszik VB selejtező mérkőzést Stockholmban, így "A" válogatottunk nem tud eleget tenni a meghívásnak. A szövetségi kapitány azt találta ki, hogy egy "B" válogatott képviselje a magyar színeket Japánban, melynek irányítását és összerakását Mészöly Gézára az Újpest FC vezetőedzőjére bízta. A fiatal szakember számos újpesti labdarúgó mellett egy-egy debreceni, kaposvári, fehérvári és győri játékos mellett meghívót küldött csapatkapitányunknak dr.Füzi Ákosnak is, aki így egyedüli MTK-sként képviseli majd Japánban a kék-fehér színeket.

  Ákos weblapunk érdeklődésére elmondta, hogy nagy várakozással tekint a japán túra elé, hiszen ez idáig még soha nem járt a távol-keleten, s nagyon érdekli őt a az egzotikus ország kultúrája. Nem beszélve arról, hogy így most -ha csak a tartalékok között, de- ismét a válogatottság közelébe került.

  forrás:
  http://www.mtkhungaria.hu/index.php?act ... &sact=news
   
 8. avatar: fgymat
  2010.07.23, 20:36
  Mérkőzés Tokióban volt - a stadion nem ismert - az 1964-es olimpiai 40. évfordulójának emlékére.