magyarfutball.hu

Bajai FC - Ganz Danubius 1 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1991/1992 , 3. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 2.000
  2. Petőfi Népe: 2.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.11, 12:10
    Megjegyzés: az újságban a Ganz összeállítása hiányosan szerepel (mindössze 8 játékos)
     
  2. avatar: lattila2
    2017.11.11, 10:51
    Gól „pattant”, pofon csattant a Sugovica-parton
    BAJAI FC—GANZ DANUBIUS 1—0 (1—0)
    Baja, 2000 néző. Vezette: Hanyecz (Adám, Dravecz).
    Bajai FC: Szabó— László, B. Szabó, Faddi, Morvai, Berényi, Kovács, B.„ Evanics, Horváth, Kovács I. (Szűcs az 58.), Vén (Gombás a 85.) Edző: Kincses Viktor.
    Ganz Danubius: Gróf -Colesniuc, Szőlősi, Sass, Harasztia, Mészáros, Waszner, (Arató a 60.), Kenesei, (Balogh a 76.) Edző: Horváth Pál.
    Sárga lap: A 40. percben Colesniuc, B. Szabó az 52., Faddi a 88. percben.
    Kiállítva: Colesniuc a 66. percben.
    5. perc: Horváth A. lendületesen tört be a 16-osra, Waszner hátulról buktatta, vitathatatlan 11-es. A büntetőt Horváth Á. a kapu bal oldalába lőtte. 1—0.
    10. perc: Morvai 35 méterről hirtelen lövésre szánta el magát, a nagy lövést Gróf kapus látványosan védte.
    13. perc: Bücsöt buktatták 20 méterre a bajai kaputól, a szabadrúgást ő végezte el. A jobb felső sarok felé tartó labdát Szabó oldalra ütötte, melyet újból beíveltek, az üresen lévő Kenesei azonban 5 méterről a felső kapufára fejelte.
    17. perc: Evanics tört be a 16-osra, átmentette a labdát őrzője felett, aki egyértelműen feltartotta, de a bíró sípja néma maradt.
    25. perc: Kenesei szabadrúgása centiméterekkel ment el a bal kapufa mellett.
    30. perc: Evanics remekül ugratta ki Horváth A.-t, aki 15 méterről lőtt, s Gróf kapusnak minden tudására szüksége volt, hogy a jobb felső sarokba tartó labdát szögletre üsse.
    40. perc: Lakatos jó labdát kapott a 16-oson belül, egy csel után lőtt, Szabó kapus azonban kiütötte a gólba tartó labdát.
    50. perc: Bücs jobb oldalról elvégzett szabadrúgását Szabó az utolsó pillanatban kaparintotta meg.
    51. perc: Vént buktatták a 16-os vonalán. Evanics vállalkozott a szabadrúgás lövésére, ám csúnyán mellé durrantott.
    61. perc: Horváth Á. a félpályáról vezette rá a labdát a védőkre. Már mindenkit kicselezett, amikor Colesniuc buktatta. A játékvezető kiállította a vendégek védőjét.
    62. perc: Horváth A. a 16-oson belülre verekedte magát, már a kaputól! méterre járt, .amikor, átlökték a labdán. A 11-est Evanics a felső lécre rúgta.
    65. perc: Vén ügyesen futott el a bal oldalon, beadását Gróf lábbal akarta menteni, de lyukat rúgott, a meglepődött László keresztbe vágta a labdát az üres kapu előtt. Ezután egy reklamáló fővárosi vezetőt a játékvezető elküldött a kispadról. Lefelé menet, valaki a nézők közül pofon vágta.
    73. perc: Horváth A. lefutotta a védőket, lövés helyett azonban Vént kereste és odalett a helyzet.
    84. perc: Egymás után többen is lövéshez jutottak a Ganz 16-osán belül, de László, Horváth és Faddi labdája is a mezőnybe vágódott a védőkről.
    85. perc: Egy néző nem bírta az izgalmakat és a mentő szállította el.
    89. perc: Szőlősi elfutott a jobb oldalon lövésszerű beadására Arató jól érkezett, de az oldalhálóba lőtt.
    5 perc tapogatózás elég volt a bajaiaknak ahhoz, hogy a vendégek letáma- dásos taktikáját kiismerjék. A szélről beívelt labdák bajai gólhelyzeteket hoztak. A jogos 11-es gól után kitámadt a Ganz, így kiegyenlített lett a küzdelem, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek.
    A második félidő lanyhább irányban kezdődött, néhány felesleges szabálytalanság azonban felpaprikázta a játékosokat és csak a játékvezető határozottsága, valamint Colesniuc kiállítása vetett véget az indulatoknak.
    Kincses Viktor: Gyenge helyzetkihasználásunk miatt magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Elsősorban saját magunkat kellett legyőzni.
    Horváth Pál: Tisztelettel felhívom mindenki figyelmét, hogy ez nem a Volán, ez a Ganz Danubius, mivel a Volánból csak három játékos van a csapatban, ezért mielőtt ártani akarnak, jól nézzenek körül.
    Kitűnt: Horváth Á. (a mezőny legjobbja), Szabó, Faddi, illetve Bücs, Gróf.

    Forrás: Petőfi Népe, 1991-09-09