magyarfutball.hu

Nagykanizsai Olajbányász SE - Dorogi Bányász SC 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.06, 21:49
    NAGYKANIZSA—DOROG 2-2 (0-0)
    Nagykanizsa, 2500 néző, vezette: Herbály.
    Dorog: Simon — Kilián, (Harmath 35. perc), Kasza, Varga, Borsos — Tóth, Sikesdi, Bánföldi, Szenczi, Guba, Szöczey, (Szabó 59. perc).
    Az első félidőben a Dorog előtt adódott két gólszerzési lehetőség, azonban Bánföldi és Tóth elügyetlenkedte azokat. Kellemetlen esemény volt a 30. percben Kilián térdsérülése, és ezért a jobbhátvédet le kellett cserélni, helyette Harmath állít be. A második félidő hidegzuhannyal kezdődött. A 46. percben jobb oldali hazai támadásnál Sikesdi elvesztette a labdát, a hazai csatár, Kém lecsapott rá, átívelte a bal oldalra, és az érkező Hegedűs közelről a hálóba kotort, 1-0. A 72. percben úgy látszott, hogy megpecsételődött a dorogiak sorsa, mert Varga vészhelyzetben, a 16-os vonalánál felrúgta a kitörő hazai csatárt, és a jogosan megítélt szabadrúgást Dómján a kapufa segítségével belőtte, 1-1. Ezután a Dorog mindent mindegy alapon támadni kezdett, Reszeli edző Harmathot is előre vezényelte. A 88. percben Kiss a hálóba fejelt, 2-1. A Bányász még egy utolsó rohamot vezényelt, amikor is Guba átadását Sikesdi futtában, mintegy 23 méterről a jobb oldali, 16-os sarkáról bebombázott, 2-2. Az első félidőben a Dorog jó, és okos játékkal kétgólos vezetést szerezhetett volna. A második félidő hidegzuhanyát szerencsére az utolsó két perc feltámadása követte. így sorrendben a 7. mérkőzésén is veretlen maradt a Bányász.
    Jók: Varga, Kasza, Borsos.
    Csuha András, ügyvezető elnök: — Sikerült megőrizni veretlenségünket, ez a mai napon elsősorban Reszeli edző jó húzásának köszönhető.

    Forrás: 24 Óra, 1992-04-21