magyarfutball.hu

Ajkai Bányász SK - Dorogi Bányász SC 1 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.07, 10:17
    Közel a naphoz
    Ajkai Bányász—Dorogi Bányász 1-3 (0-0)
    Ajka, 1000 néző, vezettél: Győr.
    Dorog: Simon — Kilián, Harmath, Kasza, Borsos — Bánföldi (Tóth), Sikesdi, Szenczi — Guba, Arany, Szatmári, (Csapó). Edző: Reszeli Soós István.
    Az orkánszerű szélben a dorogiak tudták, hogy az előttük álló két csapat mit játszott, tehát csak a győzelem volt az elfogadható eredmény. Kezdéskor a választás a hazaiaknak kedvezett, őket támogatta a szél. Az első félidőben jobbára mezőnyjáték folyt, a dorogi védők jól szűrték meg a hazai támadásokat és a kontrák két-három esetben veszélyt jelentettek az ajkai kapura.
    A második félidő dorogi szempontból álomszerűen kezdődött, hiszen 12 perc alatt 3 gólt értek el a piros-feketék. Először Sikesdi jobb oldali ívelt szabadrúgását az előrelopakodó Kasza fejelte 5 méterről Dávik kapujába, 0-1. Majd pár perc múlva Szatmári Csaba egy kapustól megszerzett labdát kotort a hálóba, 0-2. Egy perc múlva, az 58-ban bal oldalon futott ragyogó dorogi támadás, Szatmári kilépett védője mellől a kifutó kapus fölött nagy gólt lőtt az ajkai hálóba, 0-3. Ezután láthatólag erőfölénybe került a Dorog, amit fokozott Kovács Tibor 74 percben elkövetett szabálytalansága — amiért a játékvezető kiállította. A 89. percben szöglethez jutottak a hazaiak, a sarokrúgást Gazsó csúsztatott fejessel juttatta a dorogi hálóba, 1-3. Jók: Szatmári, Sikesdi, Harmath
    Reszeli Soós István edző: — Az eredmények ismeretében nekünk ma győzni kellett. A fiúk megértették, hogy mi a dolguk és teljesítették feladatukat. Remélem, Dorogon most már mindenki elhiszi és tudja, hogy magasabb célokat tűztünk magunk elé.

    Forrás: 24 Óra, 1992-05-18