magyarfutball.hu

Mohácsi Új Barázda TSZ SE - Sabaria-Tipo SE 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.04, 11:26
    Mohács - Sabaria-Tipo 0-0
    Mohács, 900 néző, V: Holczimmer
    Mohács: Antal- Kósa (Rigó, az 58. percben), Rumszauer, Kófiás, Reit- Becker, Markin, Kovács L . (Nagy E., a 22. percben), Ratting- Takács, Hrotkó Edző:Gyévai István
    Sabaria: Táncsics- Háklár, Koncz, Kovács Zs., Csákvári -Neudl, Ódor, Baranyai (Pécsi, az 56. percben), Szilvás- Sziffer (Kelemen, a 83. percben), Vidos Edző: Fedor Sándor.
    Az első 10 percben - felváltva- két gólhelyzetet is kihagytak a csapatok, előbb Takács, majd a 9. percben Neudl puskázta el közeli ziccerét.
    Negyedórányi érdektelen mezőnyjátékot követően sajnálatos sérülés történt - Kovács L .-t társai ölben vitté k le a pályáról, mint később megtudtuk, a középpályásnak kifordult a bokája. A sérülést követően Hrotkó, majd a 35. percben ismét Neudl került kecsegtető helyzetbe- egyikőjüknek sem sikerült gólt szereznie, ugyanúgy nem , ahogy két perccel később a védők közt egyedül kilépő Takácsnak sem.
    Fordulás után néhány percen belül két sárga lapot is összeszedtek a vendégek, a második után Reit gyilkos erejű szabadrúgása csak centiméterekkel kerülte el Táncsics kapuját.
    Küszködött tovább a hazai csapat, de akiktől a nézők gólt várhattak volna, formán kívül voltak, társaiknak viszont esélyük sem lehetett a fizikailag legalábbis erőfölényben lévő vendégekkel szemben.
    Kritikán aluli játékot produkált mind a két csapat.
    Jók: Antal, ill. Neudl.
    Gyévai István: - Ha a játékosaink nem tudnak átlépni a saját árnyékukon, az atyaúristen sem fog segíteni rajtuk.
    Fedor Sándor: - Végig egyenlő erők küzdöttek, az eredmény igazságos.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1992-05-18