magyarfutball.hu

Mohácsi Új Barázda TSZ SE - Csepel SC 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1991/1992 , 29. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.000
  2. Új Dunántúli Napló: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.05, 07:08
    Mohács-Csepel 2-2 (0-1)
    Mohács, 1000 néző. V.: Huták.
    Mohács: Antal - Kosa, Rumszauer, Kófiás, Rigó - Kiss (Martina a 46. percben), Nagy, Kovács (Reith a 10. percben), Ratting - Becker, Hrotkó. Edző: Gyévai István.
    Még bele sem melegedtek a csapatok, amikor a 6. percben egy szöglet utáni fejpárbajnál Kovács az arcán megsérült és a helyére Reith állt. Még a csere előtt Jakab egyedül törhetett kapura, de 12 m-es lövésébe Kófiás bele tudott lépni. Aztán sokáig semmi. A 30. percben Stefanov lőhetett volna gólt, de a Mohácstól búcsúzó Kófiás megint belevetődött az emelésbe. Sziebennek a 37. percben akadt először dolga. Becker jobb oldali középreadását nagy vetődéssel tenyerelte el Ratting elől. Két perc múlva emberelőnybe került a Mohács. Becker a félpályánál elhúzott Stefanov mellett, aki utánanyúlt és elrántotta. Mivel Stefanovnak szándékos kezezésért már volt egy sárgája, Huták kiállította a csepeli középpályást. A félidő utolsó percében megszerezte a vezetést a Csepel. Hamar húzott el a jobb szélen és beadását Gustyin 7 méterről lőtte a hálóba. (0-1).
    Szünet után más tempóban folytatták a mohácsiak és az 57. percben egyenlítettek is. Becker ügyeskedett a jobb oldalon, laposan középre adott és az érkező Hrotkó elől menteni akaró Ács lábáról a kapu bal sarkába gurult a labda.(l-l). Felbátorodtak a hazaiak, a Csepel az eredményt védte, mégis újabb gólt kapott. A 80. percben Martina Hrotkó átadásával fordult egyet a 16-oson belül és ballal nagy gólt lőtt a kapu jobb oldalába. (2-1). Egy perc múlva ismét egyenlő volt az állás. Hamart buktatta Rumszauer a 16-oson belül és a jogos büntetőt a kapus Szieben értékesítette. (2-2).
    Huszonkét boldog ember hagyta el a 90 perc végén a játékteret. A döntetlennel a Mohács biztosította helyét az NB II-ben, a Csepel pedig bajnokként feljebb léphet az első osztályba. Bár mindkét csapat próbálkozott tenni a győzelemért, az első perctől tudták, számukra az iksz a legjobb.
    Gyévai István: - Igazságos pontosztozkodás született. Gratulálok játékosaimnak az NB Il-es tagság megőrzéséért.
    Tajti József: - Gratulálok csapatom minden tagjának a matematikai feljutáshoz.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1992-06-08