magyarfutball.hu

Dorogi Bányász SC - Dunaferr SE 0 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1991/1992 , 29. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 2.000
  2. 24 Óra: 2.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.12, 10:37
    Elszalasztott lehetőség
    DOROG—DUNAFERR 0-1 (0-0)
    Dorog, 2500 néző, vezette: Nyilas.
    Dorog: Simon — Kilián, (Szőczei), Kasza, Harmath, Borsos, Sikesdi, Bánföldi, Szenczi, Guba, Arany, Szatmári. Edző: Reszeli Soós István.
    A hatodik percben Arany lövése okozott gondot az ellenfél kapusának. Ezután mezőfölényben játszott a Dorog. Komótosan küldte támadásait, és ez érthető is, (hiszen ezen a délutánon csak a Bányásznak volt vesztenivalója. A 22. percben, Szatmári húszméteres lövése alig kerülte el a jobb felső sarkot. Sok hibával, görcsösen játszottak a hazaiak, a vendégek pedig érthetően sündisznóállásba vonultak. A 41. percben Guba hagyott ki óriási helyzetet. Feleslegesen forgolódott, aztán pozícióhátrányba került, majd hét méterről a bal kapufa mellé durrantott.
    A fordulás után nem sokkal Szatmári éles szabadrúgása alig kerülte el a jobb sarkot. A 60. perc lett a mérkőzés fordulópontja. Guba beadását Szatmári a kapufára lőtte a kipattanó labdára többen rajtoltak óriási tumultus keletkezett. Ennek végén Bicza kapust a bíró leküldte a pályáról. A Dorog nem tudott élni az emberelőnyével és a 70. percben megszerezte a győztes gólt. a Dunaferr. Andriska szép szóló után a jobb alsó sarokba helyezett. 0-1. Minden erejét latba véve támadott a Dorog. Borsos szabadrúgása okozott izgalmakat, majd Guba lövésébe léptek bele a védők. A 86. perctől kezdve négy százszázalékos helyzetet hagytak ki a hazaiak. Arany, Szőczei, Szatmári majd ismét Arany hibázott nagy helyzetben.
    Óriási lehetőséget szalasztott el a Dorog miután ellenlábasa, a BKV Előre 2-1- re kikapott Pakson. Egyöntetű vélemény szerint ez a csapat még éretlen az NB I-re. Hetek óta nem tudja elviselni a nagy tét okozta feszültségeket, és három meccs óta még gólt sem lőtt. Ezzel valószínűleg elúszott az NB I-es osztályozó lehetősége, bár a labda gömbölyű. De a záró fordulóban még bármi lehetséges.

    Forrás: 24 Óra, 1992-06-08