magyarfutball.hu

Kecskeméti SC - Bagi SE 0 : 4 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1991/1992, 24. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 12:58
    Bag, a világ közepe
    KECSKEMÉTI SC—BAG 0—4 (0-2)
    Kecskemét, Széktói stadion, 500 néző. Vezette: Sóthy (Mester, Dravecz).
    KSC: Erdei — Barna, Babis (Mag a szünetben), Torbavecz, Kovács, Márton A., Kátai, Gazdag (Joszt az 58. percben), Florin, Tóth, Varga. Edző: Losonczy László.
    Bag: Lippai — Kincses, Kovács, Mészáros, Metzger, Nagy, Puskás (Huszárik a 70. percben), Cseke, Mundi, Győri (Gerendai az 55. percben), Lipcsei. Edző: Both József.
    Sárga lap: Varga a 25., Kincses a 40. percben.
    2. perc: Két gyors kecskeméti helyzettel kezdődött a mérkőzés. Előbb Márton A. az ötösről egy „égbe lövéssel” kapkodta el a gólszerzési lehetőséget, majd Gazdag cselezett eggyel többet a kelleténél.
    10. perc: Florin jó pozícióban elesett az ötösön ...
    14. perc: A lesre spekuláló védők közül Mundi kilépett, villámgyorsan a kapu elé ért, ahol elfektette Erdeit és a kapu közepébe lőtt, 0—1.
    28. perc: Valószínűleg „indigót” használt a bagi nyolcas: Mundi a totojázó kecskeméti játékosok közül meglépett, Erdeit ismét elfektette és ugyanúgy talált a kapuba, mint tizennégy perccel elébb, 0—2.
    54. perc: Florin 18 méteres bal oldali szabadrúgása után a felső lécen csattant a labda. Az ellentámadásnál a már-már megszokott bagi koreográfia következett: ezúttal Győri hagyta faképnél a kecskeméti védelmet, Kovács szabálytalanul sem tudta szerelni és a labda immár harmadszor zörrent a hazai kapuban, 0—3.
    83. perc: Gerendai elfutott a jobb oldalon, két kecskeméti közt is pontosan adott középre, ahol Lipcseinek már könnyű dolga volt, 0—4.
    A mérkőzés kezdetén a 350 (!) fizető néző egyike azt tudakolta az egyik vendégszurkolótól, hogy merre található a térképen Bag? A honfiúi érzelmeiben kissé felkavart drukker fölháborodottan azt találta mondani, hogy „Bag a világ közepe”. Nos, egy félidő múltán már lehetett sejteni, hogy valóban közel helyezkedhet el a vendégcsapat otthona a focivilág központjához! Both mester csapata iskolázott, kontratámadásaival könnyedén szerzett előnyt. A fordulás után sem változott a képlet, minden bagi akció gólt sejtetett. Szerencsére nem mindegyikből lett találat, így a KSC „megúszta” néggyel...
    Kitűnt: Erdei, illetve Mundi, Győri, Nagy.
    Losonczy László: Ennyit tudunk! Egyébként Babis saját elhatározásából játszott lesre...
    Both József: Tudatos labdarúgást játszottunk, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

    Forrás: Petőfi Népe, 1992-05-04