magyarfutball.hu

Oroszlányi Bányász SK - Ajkai Hungalu SK 1 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.17, 21:55
    Oroszlányi Bányász SK - Ajkai Hungalu SK 1: 0 (0:0)
    Oroszlány: 500 néző. Vezette: Oláh.
    OBSK: Simon — Miksi, Tóth, Verő, Sipos — Herczeg, Selymes A., (Gárdony 80. perc, Selymes Gy. 82. perc), Mészáros, Palásti — Bujtor, Inczédi Edző: Máthé Aladár.
    Az Oroszlány már a 3. percben megszerezhette volna a vezetést. Miksi jobb oldali szabadrúgását Verő 10 méterről alig fejelte fölé. A 7. percben ismét Miksi végezhetett el szabadrúgást. A lesre játszó ajkai védelem kirohant, de egy ütemmel később, így Verő 10 méterről teljesen egyedül vehette át a labdát. Ügyesen Palástihoz továbbított, aki az üres kapuba lőtt. 1-0.
    Ezután az Ajka irányított, de csak a félidő hosszabbításában okoztak kellemetlen pillanatokat az oroszlányi kapunál. A második félidőben nagy elszántsággal rohamozott a vendégcsapat, de Tóth és Simon vezérletével jól rombolt a hazai védelem. A 72. percben nagy kavarodás után Kovács II. közeli lövését Simon bravúrral védte. Az ellentámadásnál Palásti középre ívelését Inczédi nagy helyzetben az ötösön elvétette. A 80. percben a csereként beállt Gárdony megsérült és két perc után elhagyta a pályát. Izgalmasak voltak az utolsó percek is, de az eredmény már nem változott.
    Bár a találkozó túlnyomó részében az Ajka támadott, a nagy védelmi hibából bekap o tt gól megpecsételte a sorsát.
    Jók : Simon,Tóth, Palásti.
    Máthé Aladár: — Nagy küzdelemben, nehéz győzelmet arattunk.

    Forrás: 24 Óra, 1991-03-11