magyarfutball.hu

Oroszlányi Bányász SK - Budafoki MTE-Törley 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.17, 09:15
    Jól sikerült búcsú
    Oroszlány—BHTE Törley 2-1 (1-0)
    Oroszlány, 500 néző, vezette: Segovics.
    Oroszlány: Simon — Miksi, Tóth, Verő, Gárdony Mészáros, Szabó, Sipos, Selymes Gy. (85. p. Kishonti) Trampler, Inczédi (74. p. Rév). Edző: Máté Aladár
    A 16. percben szemre is tetszetős jobb oldali támadás végén megszerezte a vezetést az OBSK. Szabó a 16-oson belül önzetleniül Tramplerhez játszott, aki 8 méterről „kilőtte” a bal sarkot. 1—0.
    A szünetig hátralévő szűk félórában is a hazaiak birtokolták többet a labdát, és ügyes, gyors támadásokkal, olykor „őrületbe kergették” a vendégvédőket.
    Szünet után, a 65. percben, Sípos óriási helyzetben, 8 méterre a BMTE kapujától addig ügyetlenkedett, míg odalett a gólszerzési lehetőség Nem sokkal később Inczédi rontott szintén kecsegtető helyzetben.
    A 75. percben újabb gólt lőttek a hazaiak. Szabó remek cselek után a bal oldalon üresen robogó Rév elé játszott, aki tíz méterről az első labdaérintésből azonnal a kapu bal oldalába bombázott. 2—0.
    A 88. percben váratlanul szépítettek a vendégek. Sztranyóczky mintegy 15 méterről kapura küldött egy labdát, az a Bányász-védőkön megpattant, irányt változtatott és a tehetetlen Simon kapus mellett a hálóba vágódott. 2—1.
    Jók: Verő, Gárdony, Szabó, Sipos, Trampler.
    Máté Aladár: — örülök annak, hogy csapatom túltette magát a hétköznapi problémákon, és győzelemmel búcsúzott utolsó hazai mérkőzésén. Az együttes nevében is köszönöm közönségünk egész éves biztatását.

    Forrás: 24 Óra, 1991-06-10