magyarfutball.hu

Nyíregyházi VSSC - Szarvasi Vasas Spartacus SE 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.06, 08:21
    A finisben lőtt góllal nyertek a hazaiak
    Nyíregyháza—Szarvasi Vasas 1—0 (0—0)
    NB II -es labdarúgó-mérkőzés, Nyíregyháza, 1300 néző. V.: Mester (Birincsik, Marcsok).
    Nyíregyháza: Varga — Szobonya, Kertész, Drubni, Cselószki — Csehi, Molnár, Nagy — Erdei, Bús, Cservonij. Edző: Sándor István.
    Szarvas: Hanyecz — Fekete, Luzsák, Holp, Boda, Szemere — Bakai, Rácz, Pisont — Csalos, Búzás. Edző: Pallagi Róbert.
    Csere: Bús helyett Lelt az 58., Búzás h. Kovács a 60., Boda h. Csák a 85., Nagy h. Kovács a 88. percben.
    Gólszerző: Erdei a 84. percben.
    Szögletarány: 7:1 (3:1) a Nyíregyháza javára.
    A 13. percben Hány e d bravúrja mentette meg csapatát a góltól: Erdei—Csehi támadás során nagy helyzetben mentett a szarvasi kapus, aki az ütközésnél megsérült, s két percig ápolták. A 20. percben Búzás beadását Bakai a kapu torkában elvétette. A 26. percben Csalos tört előre a jobbösszekötő helyén, remek labdáját Búzás öt méterről a kapu mellé helyezte. A 40. percben Csehi 25 méterről lövésre szánta el magát, Hanyecz csak másodszorra fogta a csúszós labdát.
    Szünet után a 48. percben egy gyors szarvasi kontraakció során Pisont öt méterről mellé durrantott. A 71. percben az előre húzódott Fekete 18 méteres kellemetlen labdája adott munkát Vargának.
    A 84. percben eldőlt a mérkőzés: a körülményeskedő Boda hibájából Cservonij megszerezte a labdát, pontosan játszott Csehi elé, aki jó ütemben ugratta ki Erdeit, aki 12 méterről pontosan lőtt a kapu jobb oldalába, 1—0.
    A mérkőzés meglehetősen eseményszegény, mérsékelt színvonalú volt. A két csapat elsősorban a védekezésből vette ki részét, a középpályások és a támadók az esőáztatta, csúszós talajjal voltak elfoglalva. A hazaiak játszottak enyhe fölényben, de az első félidő legnagyobb helyzetét a vendégek hibázták el. Fordulás után továbbra is a sárral küszködtek a játékosok, ekkor még kevesebb gólhelyzet alakult ki. Ahogy telt az idő, fáradni látszottak a küzdő felek. A Nyíregyháza valamivel jobban bírta a hajrát, s a befejezés előtt megszerezte a győzelmet jelentő gólt.
    Jó: Kertész, Cservonij, Szobonya, Csehi, ill. Hanyecz, Luzsák, Holp, Búzás.
    Nyilatkozatok.
    Sándor István: — Szép játékot nem várhattam ebben az esős időben, annak azonban örülök, hogy megnyertük a mérkőzést. Pallagi Róbert: — Kemény, izgalmas mérkőzésen egy nagy könnyelműség döntötte el a két pont sorsát.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1991-05-20