magyarfutball.hu

Komlói Bányász SK - Dunaferr SE 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1989/1990, 30. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 500
  2. Új Dunántúli Napló: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.28, 08:36 (szerk.: 2017.09.28, 10:04)
    Komlói Bányász SK - Dunaferr SE 1-1 (1-1)
    Komló, 500 néző. V.: Stamler
    Komló: Tábit — Miklós, Torna, Vukmann, Andreidesz — Katona, Tigyi, Szatmári, Lukács — Takács, Stemler. Edző: Kresz László
    Dunaferr: Sági - Ruppert, Boldóczky, Miskovicz, Dupai — Ress, Sztanó, Varga, Tóth (Lehota II., a 75. percben) — Lengyel, Szauer, (László a 46. percben). Edző: Jakab Elek

    Az osztályozóra készülő dunaújvárosiak védelmi hiba után, a 16. percben szereztek vezetést. Bal oldalon futó támadást követően, a jobbra átívelt labdára egyedül Dupai érkezett és az 5-ösről könnyedén fejelt a hálóba. (0-1). A gól után a Bányász támadott többet, és a 25. percben sikerült egyenlítenie. A lesre játszó védőik között Szatmári egyedül tört kapura, kicselezte a kapuját 30 m-re elhagyó Ságit, és a 16-osról visszafutó védőik mellett a kapu jobb sarkába fejezett. (1-1).
    A szünet után esett a színvonal, 20 percem át nem kerültek kapu közeibe a csapatok. Aztán 1-1 szép lövés következett mindkét oldalon, de Stemler és Dupai jó próbálkozását szögletre mentették a kapusok. A hajrá hozott még egy-két ígéretes akciót, de a befejezések egyik oldalon sem sikerültek.

    Egy jó és egy gyenge félidőt láthatott a közönség. Az első 45 perc hozta a gólokat és az izgalmakat, míg szünet után még kisebb vizekre eveztek a csapatok az igazságos döntetlent hozó találkozón. Jók: Katona, Szatmári, ill. Miskovicz, Ress.

    Kresz László: - Megköszönöm a csapatnak és azoknak az embereknek a munkáját, akik az edzői pályán kezdeti lépéseim megtételében a segítségemre voltak.
    Jakab Elek: - Sajnos, már csak fizikailag voltunk itt Komlón, gondolatban az osztályozón jártunk, ezért volt hullámzó a teljesítményünk.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1990-06-04