magyarfutball.hu

Budafoki MTE-Törley - Dorogi Bányász SC 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1989/1990, 24. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 500
  2. 24 óra: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.12, 09:56
    BMTE-TÖRLEY—DOROG 0—0
    Budafok, 800 néző. vezette: Győr Z.
    Dorog: Belányi — Árki, Schuttovics, Kilián — Szabados, Marosvölgyi (Ignácz 52. perc). Varga, Szenczi. Borsos — Guba (Romfa 84. perc), Szedlacsek. Edző: Reszeli Soós István.
    Az első félidőben jobbára a mezőnyben folyt a játék, a 10. percben Guba viharzott el a jobb szélen, beadását a védők mentették. Az ellentámadásnál Belányi jő érzékkel mentett az üresen hagyott Beringer elől. a visszapattanó labdát a budafoki center ismét rálőtte. Schuttovics azonban szépen blokkolt-. Ez volt az egyetlen helyzete a hazai csapatnak
    Dorogi percek következtek, de Guba és Szedlacsek bátortalansága miatt nem szerzett vezetést a Bányász. Varga 20 méterről lőtt mellé, a hazaiak durvaságaikkal vétették észre magukat. Szenczit, majd Gubát terítette le Takó, a kiállítás azonban elmaradt,
    A 32. percben Szedlacsek egyedül tört kapura, de 10 méterről a kapust „sikerült** eltalálnia. Guba—Schuttovics—Szedlacsek akció után Lippai nehezen védett, Ignácz pedig 17 méterről alig lőtt mellé. A 69. percben Borsos- egyedül tört kapura, kivárt — a védők szerelték.
    Csalódottan távozott a közönség a mérkőzésről. Gyenge futball volt, érthetetlen a hazaiak passzív játéka, de a vendégeknél sem volt vezéregyéniség. Sorrendben a harmadik 0-0-ás idegenbeli eredményét érte el a Dorog.
    Reszeli Soós István: — Tehetetlen támadójátékunk, eredménytelenségünk már a tűréshatáron van.
    Jók: Belányi. Schuttovics, Szenczi.

    Forrás: 24 Óra, 1990-05-02