magyarfutball.hu

Paksi SE - Zalaegerszegi TE 3 : 3 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1989/1990, 9. forduló
helyszín : Paks, Fehérvári út
nézőszámok:
  1. Népsport: 1.100

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.04, 09:45
    Paksi SE-Zalaegerszegi TE 3-3 (2-1).
    Paks, 1100 néző. V.: Fekete
    Paksi SE: Kun - Héregi, Gracza, Blatt, Fábián - Kolarics, Török (Somogyi a 83. percben), Takács, Horváth P. -Kádár, Szomor (Pásztor a 88. percben). Edző: Vábró József
    ZTE: Huszár (Andorka a szünetben) - Dobos, Horváth A., Csepregi, Rezi - Ballai (Purger), Rózsa, Wittmann - Kálmán, Kovács, Boda. Edző: Kereki Zoltán
    Az 5. percben Wittmann bal oldali szöglete nyomán Boda lövése keresztben suhant a kapu előtt. A 8. percben Szomor elviharzott a jobb szélen, majd visszasarkalta a labdát Töröknek, akinek beadását Kádár az ötösről a léc alá vágta. 1 -0. A 18. percben a zalaegerszegi védők buktatták Takácsot a kaputól 22 méterre. Horváth P. nagy erejű szabadrúgása kipattant Huszárról és a berobbanó Kolarics 8 méterről nem hibázott. 2-0. A 19. percben jobb oldali vendégtámadás végén Rózsa beadását Kovács 10 méterről a kapuba fejelte. 2-1. A 35. percben az előretörő Horváth P. lövése a felső lécet súrolva hagyta el a játékteret.
    Szünet után óriási sebességre kapcsoltak a vendégek, melynek a 65. percben meglett az eredménye. Wittmann elment a bal szélen, visszagurította a labdát Bodának, aki 15 méterről kiegyenlített. 2-2. A 70. percben az előretörő Fábián lefutott az alapvonalig, beadásátTö- rök Takács elé tálalta, aki 10 méterről újból vezetéshez juttatta a hazaiakat. 3-2. A 80. percben tűzijáték alakult ki a kapu előtt, melynek végén Kovács lövése kipattant Kunról és a berobbanó Kálmán 12 méterről beállította a végeredményt. 3-3.
    Végig jó iramú, változatos mérkőzést vívott a két csapat. Az első félidőben a hazaiak játszottak enyhe fölényben. Szünet után a ZTE nagyobb sebességre kapcsolt, de csak egyenlítésre futotta erejükből. A mérkőzés összképe alapján a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez. Jók: Gracza, Török, Takács, Kádár, illetve Horváth A., Rózsa, Wittmann, Kovács.

    Forrás: Tolnai Megyei Népújság, 1989-10-16