magyarfutball.hu

Csurgói Spartacus SE - BVSC 2 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.03, 09:39 (szerk.: 2017.10.03, 13:10)
    Csurgói Spartacus SE - BVSC 2-0 (0-0)
    Csurgó, 1500 néző V: Nagy L.
    Csurgó: Fullér— Tóth, Mészáros, Kovács J., Posta — György, Bódis, Laczkovitsh (Beke 73. perc), Vékony (Puskás 73. perc) — Szigeti, Balaton. Edző: Keszei Ferenc
    BVSC: Pleskó — Kincses, Kovács T., Czumpf, Várhidi— Farkasházy {Galambos 73. perc), Sugár, Bősz, Selmeczi (Cseke szünetben) — Szántó, Kovalik. Edző: Almást János.
    Sárga lap: Kovalik 21. perc
    Szögletarány: 10:6 (3:2) a Csurgó javára

    Kezdés után azonnal a csurgóiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, teljesen beszorult a BVSC, többször kerültek ígéretes helyzetbe a hazai csatárok, ám gólt nem sikerült szerezniük, a 25. percben Bódis 25 méteres lövése a felső kapufáról pattant a mezőnybe. Szünet után tovább fokozta fölényét a Csurgó, a 65. percben közvetett szabadrúgáshoz jutott a Csurgó és Bódis legurítását Balaton a kapu bal alsó sarkába lőtte. 1-0. Ezzel hosszú hetek gólképtelenségét sikerült megtörni. A vezetés után már csak az volt a kérdés, hogy a jól és időnként tetszetősen játszó hazaiak milyen arányban nyerik a mérkőzést. A 83. perc: Szigeti és Bódis nagyszerű összjátéka után Szigeti sakk-matt helyzetben az ötösről a kapu közepébe gurított. 2-0.
    A csak védekező BVSC ellen a nagyszerű játékot nyújtó hazaiak teljesen megérdemelt győzelmet szereztek, a számukra létfontosságú mérkőzésen. Jók : Mészáros, Laczkovitsh, György, Szigeti, Balaton, illetve Pleskó, Várhidi.

    Forrás: Somogyi Néplap, 1989-04-10