magyarfutball.hu

Nagykanizsai Olajbányász SE - Dorogi Bányász SC 3 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.04, 11:37
    NAGYKANIZSA—DOROG 3-1 (2-0)
    Nagykanizsa, 5000 néző, v: Vukman.
    Dorog; Belányi — Szabados, Schuttovics, Szépvölgyi, Németh P., Hernádi (Szenczi a szünetben), Harmath, Inczédi, Romfa (Marosvölgyi a szünetben), Mózner, Szedlacsek. Edző: Gabala Ferenc.
    Az Olajbányász azonnal átvette a mérkőzés irányítását. A 12. percben Németh P. sárga lapot kapott. A 14. percben a hazai Szőke nagy kapufát rúgott 25 méterről. A 16. percben Belányi egy távoli bombát bravúrral hárított. A 19. percben vezette az első említésre méltó támadását a Dorog, Inczédi lőtt a kapu mellé. A 21. percben nagy tűzijáték volt a dorogi kapu előtt, Belányi ismét bravúrral hárított. A 23. percben a balról belőtt labdát Szőke tíz m éterről a kapufa segítségével a hálóba bombázta. (1-0). A 35. percben Vidos a 11-es pontról lőtt egy jobb oldali beadás után a hálóba. 2-0.
    A második félidő 13. percében Mózner félerős lövését védte a kanizsai kapus. A 20. percben Skublics a leálló dorogi védelem mellett okos gólt lőtt. 3-0. A 23. percben Mózner 6 méterről leadott fejesét óriási bravúrral védte a hazai kapus. A 31. percben szöglet után ismét Mózner fejelt, ezúttal a kapufa hárított. A 37. percben Szenczi ragyogó labdával indította középen Szedlacseket, aki a kifutó kapus mellett a hálóba lőtt. 3-1. A 40. percben Schuttovics estében egy szögletet három m éterről a kapu mellé gurított.
    A Nagykanizsa azonnal magához ragadta a kezdeményezést, az első félidőben szinte lélegzethez sem engedte jutni az enerváltan játszó Dorogot. Ez kétgólos vezetést eredményezett. A kettős csere javított a dorogi csapat játékán, a második félidőben már kiegyenlítettebb volt a mérkőzés. Összességében a Nagykanizsa megérdemelten nyerte a mérkőzést. A Dorogból csak Belányi dicsérhető.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1989-04-24