magyarfutball.hu

Mohácsi TE - Kaposvári Rákóczi FC 3 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.09, 00:32 (szerk.: 2017.11.09, 10:30)
    Mohács — K. Rákóczi 3-0 (1-0)
    Mohács, 1500 néző. V.: Rendeki
    Mohács: Antal — Kófiás, Katona, Rumszauer, Reith — Sipos, Gilitsch, Kovács Z. (Bíró 46. p.) — Ratting (Becker 65.p.), Martina, Adi. Edző: Bőzsöny János.
    Rákóczi: Udvarácz — Göbölös, Riczu, Itvás, Barna — Prukner, Kádár, Rácz, Hanusz — Miovecz, Adorján. Edző: Duschák István.
    Szögletarány: 5:2 (2:1) a
    Mohács javára.
    Sárga lap: Rumszauer a 32., Barna a 70., Bíró a 81., Martina a 82., Miovecz a 86. percben.
    32. perc: Martina futott el a jobb szélen, s beadását Adi az ötösről kapásból a kapu közepébe vágta. 1-0. 64. perc: Martina szögleténél Adi most is kapáslövésre vállalkozott, s mintegy 15 méterről a vetődő Udvarácz hasa alatt lőtte a labdát a hálóba. 2-0. 89. perc: Gilitsch indított a bal szélen, Bíró elfutott, s rövid vágta után Udvarácz kapujának bal alsó oldalába lőtt. 3-0.
    Fél órán át jóformán nem történt esemény a pályán. A hazaiaknak Adi gólja adott lendületet, s a továbbiakban aztán növelhették is volna előnyüket a mohácsiak. Igaz, hogy a 45. percben Hanusz a kapufát találta el, majd a visszapattanó labdát Miovecz 5 méterről kapu fölé vágta. Szünet után nagyon rákapcsolt a Rákóczi. Ekkor újabb egyenlítési lehetőség is kimaradt. Viszont a második mohácsi gól után a csapat megadta magát. Jók: Antal, Kófiás, Sípos, Adi, illetve Hanusz, Kádár, Miovecz, Riczu.
    Duschák István a K. Rákóczi edzője: — A mohácsiak jól használták ki a Rákóczi-védelem megingásait. A mieink viszont elszalasztották az egyenlítési lehetőséget. A második mohácsi gólt követően csapatunk érthetetlenül már lélekben is feladta. A gólhelyzeteit csaknem százszázalékosan kihasználó Mohács győzelme megérdemelt. Mi roppant nehéz helyzetbe kerültünk.

    Forrás: Somogyi Néplap, 1989-06-05