magyarfutball.hu

Honvéd Bem József SE - Hódmezővásárhelyi MSE 2 : 0 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1981/1982, 16. forduló
nézőszámok:
  1. Népsport: 1.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.17, 16:10
    Bem SE—Hódmezővásárhely 2-0 (1-0)
    Cegléd, 1500 néző. V: Drigán.
    Bem SE: Tóth I. — Horváth, Hájer, Kelemen, Wunder, Bozsik, Baumann, Csepregi, Wunder (Kertész 43. percben) Peják (Tóth Z. 65. perc), Petrák.
    Az első percekben úgy tűnt, hogy a negyedik helyen álló vendégek lelépik a Bem SE-t. Támadás támadást követett, s Tóthnak már a második percben alkalma nyílt bebizonyítani. hogy már az idénynyitón is jó formában van. Csaknem húsz perc telt el az első ceglédi gólszerzési alkalomig, de ekkor Csepregi még hibázott. Nem úgy a 27. percben a honvédek egyik új Szerzeménye, Bozsik, aki egy jobb oldali szabadrúgást követően két csellel három védőt is becsapott, helyzetbe került, s nem is hibázott. Nem sokkal később Petrák kétszer is kapuba találhatott volna, de egyszer gyengén lőtt, egyszer pedig lekésett a kicsit erősre sikerült Bozsik-beadásról. A 40. percben emberhátrányba került a Bem SE. Baumann szabálytalan szerelését, mely a játékos első szabálytalansága volt — s nem is volt kirívó eset — a Bem SE-vel enyhén szólva nem szimpatizáló játékvezető piros lappal honorálta.
    Szünet után a Hódmezővásárhely nem tudott mit kezdeni az ajándékba kapott emberelőnnyel. sőt a 75. percben újabb gólt kapott: Petrák jobb oldali beadása átszállt a védők felett, éppen Csepregi elé. Ő megvárta, amíg a kapus kiindul kapujából, majd önzetlenül az üresen álló Bozsikhoz gurított. A középpályás újra pontosan célzott, s ezzel bebiztosította csapata győzelmét. Hiába játszott fölényben a vendégcsapat, nem tudott eredményes lenni a rendkívül lelkesen játszó, s jól védekező hazaiakkal szemben, akik veszélyes ellenakciókat is vezettek (még tíz emberrel is), s így teljesen megérdemelten győzték le esélyesebb ellenfelüket.
    G.: Bozsik (2). Jó: Wunder (a mezőny legjobbja). Kelemen, Hájer, Bozsik, Horváth, Tóth I.

    Forrás: Pest Megyei Hírlap, 1982-03-02