magyarfutball.hu

Székesfehérvári MÁV Előre - Dorogi AC 1 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.17, 16:58
    MÁV Előre—Dorog 1:0 (0:0)
    Székesfehérvár, 800 néző, vezette: Kiss G.
    DAC: Andrusch — Péntek B., Goldschmidt, Varga J. (Haraszti), Knapik, — Mészáros, Arany, Csizmadia, Laczkó (Engelbrecht), Török, Varga S. Edző: Magyar György
    A mindeddig mérsékelten szereplő hazaiak lendületes támadásokkal kezdtek, többször is veszélyben forgott a dorogi kapu. Andrusch egy fejest nagy bravúrral kapufára ütött, majd az ismételt lövést a kapufa mentette. Lassan lecsendesedtek a hazai rohamok, a dorogiak rendezték soraikat A vendégek támadókedvét. Csizmazia két jó lövése is igazolta, de azokat a kapus mentette. Feltűnő volt, hogy a fehérvári csapat néhány játékosa sokszor megengedhetetlen keménységgel küzdött és a játékvezető ezt megengedte.
    A második félidői is a hazaiak kezdték aktívabban, de Andrusch a helyén volt. Az 50. percben egy 8 méterről küldött labdát a bal felső sarokból tornázott ki a kitűnő kapus.. Néhány perc múlva a fehérvári kapu forgott nagy veszélyben, miután Török faképnél hagyta a védőket, de aztán 10 méterről a bal felső sarok mellé lőtt- A 65. percben Csizmazia szabadrúgása megpattant egy védőn, a dorogiak már gólnak örültek, azonban a vetődő kapus lábáról kipattant a labda. A sok hazai keménykedés során egy súlyos sérülés is történt. A 68. percben Varga Jánost letalpalták, kórházba szállították, csúnya nagy seb éktelenkedik a lábán. Kilenc perccel a befejezés előtt feleslegesen szögletre mentettek a dorogi védők, melyet Róth csavart be és a berobbanó Bruder (a hajdani dorogi szélső)- nagyszerűen eltalált fejessel küldte a kapu jobb felső sarkába a labdát, 1:0.
    Kár, hogy elúszott a mindkét pont, pedig abból erre a mérkőzésre legalább egy be volt kalkulálva.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1981-09-22