magyarfutball.hu

NIKE Fűzfői AK - Dombóvári MSC 1 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1980/1981, 36. forduló
nézőszámok:
  1. Népsport: 300

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.03, 19:56 (szerk.: 2017.10.03, 20:05)
    Dombóvári MSC—NIKE Fűzfői AK 2-1 (2-0)
    Fűzfő, 300 néző. V.: Jaczina
    Dombóvár: Foki — Banai, Horváth, Lakos, Porosa — Tóth-Bagi (Vörös a 68. percben), Herbst, Nagy (Engert a 75. percben) — Turai, Zircher, Landek. Edző: Herbei József. Fűzfő: Takács — Körli, Gál I., Szanyi, Fehér — Glöckl (Simon a szünetben), Csurgó, Gál B. — Csikesz, Püspöki, Szekulidesz, Megbízott edző: Gertsmár Ferenc
    A dombóvári együttes kezdett jobban, több helyzetet teremtettek. A 14. percben aztán góllá érett a DMSC mezőnyfölénye: Túrái szögletét a berobbanó Zircher öt méterről a jobb sarokba fejelte. 1-0. .Változatos, küzdelmes mezőnyjáték folyt a két 16-os között, a védelmek mindkét oldalon jól romboltak. A 30. percben azonban megingott a fűzfői védelem és ezt a dombóváriak kihasználták. Porcsa húzott el a bal oldalon, remekül időzített beadását Zircher szintén az ötösről, ezúttal a bal sarokba továbbította. 2-0.
    Szünet után erősen rákapcsoltak a hazaiak, ebben a játékrészben nekik volt több helyzetűk. A 60. percben Csikesz kiugrott a védők közül, Horváth a 16-oson belül buktatta. A megítélt 11-est Csurgó értékesítette, aki a büntetőből a jobb sarokba vágta a labdát. 2-1. Az utolsó harminc percben kiegyenlített küzdelem folyt, a dombóváriak ügyesen fékezték a pályaválasztó együttes rohamait. Erőfeszítésüket siker koronázta, egygólos előnyüket megőrizték.
    Jó iramú, de csak közepes színvonalú találkozón az első félidőben védelmi hibákból kétgólos vezetésre tett szert a Dombóvár. A második félidőben a hazaiak erőfeszítéséből csak szépítésre tellett. A DMSC győzelmével jelentős lépést tett a bentmaradás kiharcolása útján. Jók: Foki, Túrái, Zircher, illetve Takács, Fehér, Csurgó.

    Forrás: Tolna Megyei Népújság, 1981-06-09