magyarfutball.hu

Építők SC - Csepel SC 5 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II 1987/1988, 37. forduló
nézőszámok:
  1. Népsport: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2020.03.29, 14:05
    Építők SC—Csepel 5-0 (1-0)
    Népliget, Építők-pálya, 800 néző. V: Bognár (dr. Szőke, Veress).
    Építők SCi Knotz — Borbély, Kürtösi, Pauli, Gréger — Székely, Krausz, Gregor B. — Veress, Gregor J., Cloude. Edző: Palicskó Tibor.
    Csepel: Szieben — Gyimesi, Tyukodi, Kincses, Nagy I — Farkas. Horváth, Deutsch — Stefanov, Kovács, Kénoszt. Edző: Már János,
    Csere: Székely helyett Zilahi a 17., Kincses helyett Pintér, Kovács helyett Békési, mindketten az 59., Borbély helyett Dékány a 72. percben.
    Gólszerző: Cloude a 33., Gregor J. a 69., 70., 73., Veress a 80. percben.
    Sárga lap: Gyimesi a 44.
    Kiállítva: Gyimesi az 50.
    Szögletarány: 6:5 (3:4) az Építők javára
    15. perc: Kényszercsere történt a hazaiaknál. Egy szögletet követő fejelésnél Székely szemöldöke felrepedt. ezért a játékból való kiválásra kényszerült.
    33. perc: Veress nyargalt el a bal oldalon, remek cselekkel középre vezette a labdát, majd a nagy lendülettel kiugró Cloude elé tálalt, aki a kifutó kapust is kicselezve a háló közepébe gurított.
    1-0
    44. perc: Gyimesi utána rúgott a kapura törő és gólhelyzetbe kerülő Gregor J.- nek. A játékvezető „csak” sárga lappal „jutalmazta” a játékost.
    50. perc: A jobb oldalon elfutó Gregor J.-t Gyimesi ismételten elkaszálta. A játékvezető most piros lappal jutalmazta a magáról megfeledkezett játékost.
    69. perc: Cloude „kiharcolt’’ egy labdát az ellenfél 16-osánál, Gregor J.-t szöktette, aki a kapust is kicselezve, laposan a hálóba juttatta a labdát.
    2-0
    70. perc: A csepeli védők összefutottak kapujuk előterében, Gregor J. szemfülesen megszerezte a labdát, elhúzta a kapus mellett, és éles szögből a kapu közepébe vágta a labdát.
    3- 0
    73. perc: Veress húzott el a jobb oldalon. A védők elvették tőle a labdát, de ő ügyesen visszaszerezte. Gregor J.-hoz került, aki remek egyéni játékkal a hálóba pofozta a labdát. Mesterhármas!
    4- 0
    80. perc: Veress félpályáról indulva több védőt kicselezve tört a kapu felé. Közben a kapus kifutott, de Veress ügyesen elhúzta mellette a labdát, és az üres kapuba gurított.
    5- 0
    Jó: Kürtösi, Gréger, Gregor B., Veress, Gregor J., Cloude, illetve a csepeli csapatból senki sem játszott kiemelkedően.
    Palicskó Tibor: — Ismét ragyogóan, csúcsformában játszottak a .fiúk, és ezzel a jó eredmény mellett, nagyszerű szórakozást nyújtottak a közönségnek.
    Már János: — A csapat a klub múltjához méltatlan teljesítményt produkált, ezért a felelősséget is vállalniuk kell.


    Forrás: Népsport, 1988-06-09