magyarfutball.hu

Ózdi Kohász SE - Salgótarjáni BTC 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: lattila2
  2017.12.31, 08:21
  Újabb vereség nagy küzdelemben
  Ózd—SBTC 1-0 (0-0)
  Ózd, 4000 néző, v.: Mester I. (Csáki, Ádám M.).
  Ózd: Fekete — Fodor, Tiba, Tokár, Stanev — Kovács L., Utassy, Osváth (Pribék a 77. p.), Farkas S. — Munkácsi (Farkas B. a 68. p.), Bém. Edző: Bánkút! László.
  SBTC: Hiesz — Kovács B., Zimonyi, Babcsán, Mákos — Oláh (Kiss a 72. p.), Simon, Veres, Lipták — Sváb, Skoda (Verebélyi a 72. p.). Edző: Répás Béla.
  Ózdi támadásokkal kezdődött a találkozó.
  Az 5. percben Tokár jó labdával indította Farkas S.-t, akinek beadását röviden hárították a védők, Kovács L. kapura lőtt, de Zimonyi szögletre hárított. A szögletet követően tűzijáték alakult ki a tarjáni kapu előtt, de a védők szerencsésen hárítottak.
  A 7. percben Farkas S. rossz becsúszás után sárga lapos figyelmeztetést kapott.
  A 14. percben Osváth kisodródva lőtt, Hiesz azonban hárított. Ezt követően Kovács L. beadása meglepte a vendég kapust, a labda mellé ütött, Munkácsi éles szögből lőtt, Mákos azonban szögletre mentett.
  Nyolc perc múlva óriási helyzetet hagyott ki a Kohász. Utassy jó cselekkel ment el a bal oldalon, beadása az őrizetlenül hagyott Kovács L.-hez jutott, de a középpályás lyukat rúgott.
  A 42. percben vezette első igazán veszélyes támadását a Stécé. Simon 18 méterről leadott nagy lövését azonban védte Fekete. Az ellentámadás után Kovács L. bal felső sarokba tartó labdáját védte a tarjáni kapus.
  Szünet után nagy nyomás nehezedett a vendégek kapujára. Előbb Osváth fejjel veszélyeztetett, majd nem sokkal később az ő fejéről öklözte le a labdát Hiesz.
  A 61. percben Fodor 18 méteres bombáját védte a bányászcsapat kapusa.
  Egy perc múlva Munkácsi jobb oldali beadását Kovács L. tolta Bém elé, aki 8 méterről lőtt, Hiesz azonban ismét hárított.
  A 69. percben született meg a győztes gól. Tokár nagyszerű labdával indította Kovács Lászlót, aki átemelte a labdát a rátámadó Mákoson, így gólhelyzetbe hozta magát és a kifutó kapus mellett 10 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 1—0.
  Változatos mezőnyjátékkal telt el az első 20 perc. A vendégek nem álltak be védekezni, meglepetésre elég sokat kezdeményeztek. Azonban, ahogy telt az idő, a hazaiak egyre jobban beszorították ellenfelüket, sok veszélyes akciót vezettek. Fordulás után tovább fokozta a tempót a hazai gárda, a vezető gól mégis nehezen született meg...
  Jók: Tiba, Tokár, Fodor, Kovács L., ill.: Hiesz, Babcsán, Lipták.

  Forrás: Nógrád, 1988-04-18