magyarfutball.hu

Szolnoki MÁV MTE - Szeged SC 2 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 16:22
    Közönségcsalogató mérkőzés volt
    Szolnoki MÁV MTE—Szeged SC 2:0 (1:0)
    Szolnok. 1800 n. V.: Divinyi.
    SZMÁV MTE: Ladányi — Kiss, Ágh, Szilágyi, (Vadicska), Mészáros — Csábi, Sugár. Katona — Kanyári (Hegedűs), László, Szabó. Edző: Szatmári János
    Szeged: Leboniczki — Fábián, Bogdán, Szabó, dr. Tóth — Kántor (Hegyeshalmi), Takó. Gruborovics, Deák (Magyar) — Varga, dr. Kovács. Edző: Pataki Tamás.
    Egy perces gyászszünettel kezdődött a mérkőzés Lódi László másodedző elhunyt édesapja emlékére. A 7. percben két nagy szegedi helyzet vezette be a mérkőzést, de Ladányi mindkétszer hárított. Fölénybe került a Szeged, képzett középpályásai tetszetősen adogattak, védői pedig jól alkalmazták a lestaktikát. A MÁV MTE is fokozatosan magára talált, ügyes kombinációkkal jutott el ellenfele kapujáig. László került helyzetbe, aztán Szabó beadását Kanyári perdítette kapura, de egyikből sem született gól. A 20. percben Katona szabadrúgását szögletre mentették. A középpályás ívelte be a labdát és a berobbanó Szilágyi a hálóba fejelte. 1:0. László gurított Leboniczki kezébe, a másik oldalon Ladányi védett parádésan.
    Szünet után rohamozásba kezdett a Szeged, nagy nyomás nehezedett a szolnoki kapura, de a védők állták az ostromot. A 63. percben egy villámgyors szolnoki támadásnál Fábián derekánál fogva lerántotta Csábit, amiért kiállították a védőt. Ideges lett a Szeged, fölénybe került a Szolnok. Jobbnál jobb támadásokat vezetett, rengeteg helyzete akadt, végül a 83. percben megszületett a második gól. Sugár balról ívelt a kapu elé és Hegedűs mintegy négy méterről a hálóba fejelt. 2:0.
    Végig remek mérkőzést láthattak a nézők. A MÁV MTE nemcsak lelkesedésben, hanem olykor játékban is felülmúlta az NB I-be törő ellenfelet. Nagy kedvvel és jól játszott a szolnoki gárda, nagy fegyvertényt hajtott végre, amiért a teljes csapatot a legnagyobb elismerés illeti.

    Forrás: Szolnok Megyei Néplap, 1987-08-13