magyarfutball.hu

Ganz-MÁVAG SE - Váci Izzó MTE 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.11, 18:36
    Kőbányai úti büntető
    Szép számú váci szurkolósereg kísérte el tegnap délután csapatát a Kőbányai útra. A 90 perc elteltével csalódottan vették tudomásul, hogy csapatuk ismét vereséget szenvedett a labdarúgó NB II-ben
    Ganz-MÁVAG—Vác 1-0 (1-0)
    Kőbányai út, 1500 néző. V.: Szilágyi.
    Vác: Brockhauser — Szabados, Kósa, ,Gyimesi, Csikós (Mózner), Nagy, Hermann, Csima, Balogh, Cseri, Váradi.
    Az 5. percben Váradi szabadrúgásból Nagyhoz gurított, aki az elalvó védelem felett a kiugró Kósa lábára varázsolta a labdát. A váci söprögető 7 méterről, senkitől sem zavartatva a jobb kapufa mellé gurított. Óriási lehetőség volt. Továbbra is a vendég piros-kékek támadtak, de 10 perc múlva következett a hidegzuhany. Egy előreívelésnél Gyimesi és Szabados összefutott, így a labda Delihez került, aki betört a 16- oson belülre, ahol Csikós buktatta. A megítélt büntetőt Nahóczky a jobbra vetődő Brockhauser mellett higgadtan a bal sarokba gurította. A 31. percben Váradi szögletét Gyimesi fejelte kapura, de Knotz nagy bravúrral mentett.
    A második játékrészben a Vác mindent egy lapra feltéve támadott. Volt olyan időszak, hogy a hazaiak öt percen keresztül képtelenek voltak kihozni a labdát saját térfelükről. Az Izzó ismét régi hibájába esett, adódó helyzeteit most sem tudta kihasználni. A MÁVAG tulajdonképpen egy támadást vezetett a váci kapura, a 90 perc alatt, s ez a támadás elég volt a két bajnoki pont otthon tartására.
    Jó: Szabados. Hermann, Gyimesi, Csima.

    Forrás: Pest Megyei Hírlap, 1987-05-04