magyarfutball.hu

Csepel SC - Szolnoki MÁV MTE 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 09:03
    Védelmi hibák döntöttek
    Csepel— Szolnoki MÁV MTE 2:1 (2:0)
    Csepel, 1200 n. V.: Segovits
    Csepel: Szieben — Kincses, Szabó, Gálhidi, Kuczmog — Stefanov, Kelemen, Pintér, Szebe- gyinszki (Nagy) — Birkás, Kénoszt (Jakab). Edző: Gelei József
    SZMÁV MTE: Boros — Kántor, Szilágyi, Ágh, Rózsavölgyi — Csábi, Sugár, Katona — Tóth T. (Mészáros), Hegedűs, László (Tubák). Edző: Szatmári János.
    Az első percekben a széllel szemben játszó csepeliek veszélyeztettek többet, az ígéretes helyzetben kapura húzó Szebegyinszki elől Ágh mentett az 5. percben. A túloldalon Hegedűs célozta meg először a kaput, de 18 méterről a léc fölé talált. A 15. percben Kántor végzett el szabadrúgást, jobbról, a 16-os oldalvonalán kívülről, de a védők felszabadítottak. Továbbra is a hazai csapat támadott. Birkás közeli lövését Boros elvetődve csípte el, majd Szebegyinszki feje előtt szállt át a túloldalra egy bal oldali beadás. A 22. percben Birkás célzott pontatlanul, majd az ellentámadásnál Hegedűs beadásáról Tóth alig maradt le. A 26. percben szép csepeli akció végén Kincses adott be jobbról, Kénoszt és Birkás lábáról tovább pattant a labda, majd Szilágyi testéről a kapuba perdült, (öngól), 1:0. Mindjárt a gól után Sugár 25 méterről a felső lécet találta el, majd a túloldalon Stefanov elől mentett Ágh. A 33. percben egy magasan beívelt hazaadás nyomán Boros kezéből kiperdült a Labda a lesipuskás Kénoszt résen volt, és 12 méterről az üres kapuba gurított. 2:0. A félidő végén Stefanov lövését is csak az utolsó pillanatban csípte el Boros.
    Szünet után a 48. percben Sugár 15 méteres lövését védte a csepeli kapus, majd László éles szögből kapura lőtt labdáját hárította. Az 54. percben Katona rosszul sikerült hazaadásából Szebegyinszki húzott kapura, de jó helyzetben elpattant a lábáról a labda. Néhány perccel később Birkás lőhetett közelről éles szögből kapura, de a szolnoki kapus ezúttal bravúrosan védett. Aztán a csepeli csatár az ellenfél védőitől szerzett meg egy labdát, kapura tört, de lövés helyett önzetlenül továbbgurított, és odalett a helyzet. A 68. percben Mészáros remek beadását Hegedűs nagy helyzetben, az 5-ösön elvetődve, a kapu fölé fejelte. A 72. percben ártatlan szituációban az 5-ösön belül Gálhidi karjára pattant a labda — a játékvezető 11-est ítélt. Sugár higgadtan a bal alsó sarokba helyezte a büntetőből a labdát. 2:1. Tovább támadott a MÁV MTE, pergőtűz alatt tartotta a hazaiak kapuját, de helyzeteit nem tudta értékesíteni. A másik oldalon szintén kimaradtak a csepeli lehetőségek, így az eredmény nem változott.
    Az erős, orkánszerű szélben sokszor nehéz volt kiszámítani a labda útját, ám ez mindkét csapatot egyformán zavarta. Sajátos módon a széllel szemben játszó csatársorok érték el a gólokat. Az első félidőben széteső, kapkodó, szervezetlen védőjátéka miatt potyagólokkal megérdemelten került hátrányba a vendégcsapat, és bár szünet után ritmust váltott, a gólkülönbséget már csak csökkenteni tudta. Jók: Kincses, Kelemen, illetve Sugár.

    Forrás: Szolnok Megyei Néplap, 1987-04-27