magyarfutball.hu

Ózdi Kohász SE - Kaposvári Rákóczi SC 4 : 1 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.12, 11:39
    Vereség Ózdon
    Ózdi Kohász — Kaposvár 4-1 (3-0)
    Ózd, 1800 néző. V.: Puhl.
    .Ózdi Kohász: Erdős — Fodor, Tokár, Kovács, Sta- nev — Osváth, Farkas, Bém, Havelant — Katalin (Homonnai, 80. perc), Dudás. Edző: Bánkúti László.
    Kaposvár: Sándorfi —Kurdi, Deákvári, Riczu, Kraft — Konrád, Bíró, Balogh (Hanusz, 60. perc) — Miovecz, Meksz (Bócz, 72. perc), Magyar. Edző: Csordás István.
    A nagy lendülettel rohamozó hazaiak a 7. percben szerezték meg a vezetést. Bal oldali támadás végén Stanev küldte középre a labdát, amelyet a vetődő Sándorfí nem ért el, Havelant lábáról Osvát elé perdült, aki 2 méterről az üres kapuba helyezett. 1-0. A gól után érthetetlenül „ráült” az eredményre a Kohász, s támadást vezettek a vendégek — eredménytelenül. Igaz, a 26. percben Meksz nagy lövését a léc alól tolta szögletre Erdős. A 39. percben ózdi akció végén Osváth közeli emelését tornázta szögletre Sándorfi. A 42. percben Farkas szabadrúgás után az örizetlenül hagyott Bemhez játszott, aki balról középre emelt, Dudás pedig 14 méterről kapásból a bal sarokba bombázott. 2-0. A félidő befejezése előtt egy perccel újabb gólt értek el a hazaiak. Farkas ívelt be jobbról szögletet. A labda Baloghon irányt változtatott és a kapust becsapva a jobb sarokba perdült, öngól. 3-0.
    A második félidőben negyedórán keresztül nem sok említést érdemlő esemény történt a pályán. A 75. percben bal oldali szögletrúgás után az ózdi védők felett átszállt a labda, Erdős bentragadt és az érkező Deákvári félmagasan a kapu bal oldalába helyezett. 3-1. A középkezdést követően Bém vezette fel a labdát, látta, hogy társait fedezik, 30 méterről lövésre vállalkozott és a jól eltalált labda a bal felső sarokban kötött ki. 4-1.
    Az ózdiak nagyszerű játékkal törték meg nyeretlenségi sorozatukat. Végiga fekete-fehérek irányítottak és ilyen különbséggel is rászolgáltak a győzelemre. A hazai együttes különösen az első félidőben bizonyult ellenállhatatlannak, de a szünet után is egyértelmű volt
    a fölénye. A vendégek erejéből csak a védekezésre futotta, helyzetük szinte csak elvétve adódott. Jók: Kovács, Tokár, Dudás, Farkas, Bém, illetve: Deákvári, Riczu.

    Forrás: Somogyi Néplap, 1986-11-10