magyarfutball.hu

Komlói Bányász SK - SZEOL-Délép SE 1 : 0 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.11, 18:42
    A szegediek nem bírtak az idegeikkel
    Komlói Bányász-SZEOL DÉLÉP 1-0 (1-0)
    Komló, 2000 néző. V.: Komáromi
    Komló: Menyhárt — Papp dr„ Schulteisz, Gallai, Barta (Klonfár, a 68. percben) — Zrínyi (Hegyi, a 62. percben), Katona, Dárdai, Hohmann — Réfi, Varga. Edző: Rónai István.
    SZEOL: Erdélyi — Magyar, Szélpál, Szabó, Kántor — Kisistók (Kanalas, a 18. percben), Major, dr. Tóth — Kun, Gruborovics, Bischof (Polyvás, a 66. percben). Edző: Sárosi László.
    16. perc: Dárdai a kaputól 20 méterre szabadrúgáshoz letett labdát Réfi elé pöcintette, aki laposan a jobb alsó sorokba lőtt (1-0).
    Az első perctől nagyiramú, jó küzdelmet láthatott a közönség. Az első negyedóra végén vezetéshez jutott a Bányász, a vendégcsapat pedig még ugyanebben a percben megfogyatkozott, a csapatkapitány Kun kiállítása miatt. Ám mindez nem látszott meg a játék képén: továbbra is mindkét gárda nyílt sisakkal támadott — de helyzetek csak a szegedi kapu előtt adódtak. Szünet után erősített a SZEOL, ám lendületük csak néhány percig tartott. Ezután ismét kiegyenlítődtek az erőviszonyok, fokozatosan alábbhagyott mindkét csapat lendülete, s inkább a küzdelem dominált. Az utolsó negyedórára tovább csökkent a vendégcsapat létszáma (Tóth dr.-t állította ki a játékvezető), de a Bányász nem élt a felkínált lehetőséggel. A lefújás után Erdélyit is kiállították. Jók: Gallai, Hohmann, Réfi, Varga, illetve Erdélyi, Magyar, Szabó, Bischof.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1986-10-20