magyarfutball.hu

Szolnoki MÁV FC - Békéscsaba 1912 Előre SE 2 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2015.09.23, 08:59 (szerk.: 2021.01.13, 00:58)
    Két büntetővel nyertek a házigazda szolnokiak
    A békéscsabaiak játéka elmaradt a várakozástól a Tisza-parti ütközetben


    200 néző
    Vezette: Németh Ádám (Farkas Balázs, Butkai Zsolt)

    Szolnok: Rézsó Péter - Szalai Botond, Antal Gábor, Mile Krisztián, Balogh Pál - Almási László, Jeney Gyula, Szoboszlai Imre, Remili Mohamed - Tóth György (Hamar Ádám 85. p.), B. Tóth Balázs (Benedek Nándor 91. p.) Edző: Kis Károly
    Békéscsaba: Such András - Valentényi Viktor, Czipó Zoltán (Cseke Tamás 68. p.), Brlázs Gábor, Juhász György - Szilágyi László, Buzási Péter (Okos István 54. p.), Pozsár Gábor, Bogdán Gábor - Dani Péter, Dobi Róbert (Kocsis Dávid 46. p.) Edző: Csató Sándor
    Gól: Antal 21. p. 11-es ; Antal 89. p. 11-es
    Sárga lap: Tóth (veszélyes játékért) 17. p. ; Buzási (buktatásért) 32. p. ; Dobi (buktatásért) 42. p. ; Remili (buktatásért) 60. p. ; Such (buktatásért) 89. p.
    Kiállítva: Valentényi 83. p.
    Szögletarány: 6:2 (1:1)

    21. p. : Valentényi Remilit buktatta fölöslegesen a 16-oson belül. A megítélt büntetőt Antal a jobb alsó sarokba helyezte, 1-0.
    83. p. : Valentényi utolsó emberként buktatta a kitörő Remilit és a játékvezető habozás nélkül kiállította csabai védőt.
    89. p. : Egy előrevágott labdára B. Tóth és Such a büntetőterületen egyszerre rajtolt. B. Tóth a kapu fölé emelte a labdát és közben átesett Such kapuson. A játékvezető ismételten a 11-es pontra mutatott. Újból Antal állt a labda mögé és nagy erővel a jobb alsó sarokba vágta a labdát, 2-0.

    Közepes színvonalú mérkőzésen a Békéscsaba jobban kezdte a találkozót. Az első játékrészben a lilák voltak enyhe mezőnyfölényben. Akadt egy érdekes jelenet: Rézsó kapus a 16-oson belül lerántotta Buzásit, de a játékvezető sípja néma maradt. Az ellentámadásból, amit a hazaiak vezettek, büntetőhöz jutott a Szolnok és így vezetést szerzett a hazai egylet.
    A második félidőben a vendégek nagyobb sebességfokozatra kapcsoltak, amelyet bizonyít, hogy Dani kétszer is nagy helyzetbe került, de a lehetőségeket elhibázta. Az utolsó percben egy játékvezetői tévedés miatt eldőlt a mérkőzés sorsa, újabb büntetőből bebiztosította győzelmét a Szolnok.

    Jó: Antal, Remili, Mile, Szoboszlai illetve Brlázs

    Kis Károly: - Két nagy lendülettel játszó csapat találkozója volt. Egy szervezetten játszó Békéscsabát sikerült legyőznünk.
    Csató Sándor: - Buta hibákból kaptuk a gólokat, úgy vélem, nem egyforma mércével mértek minket. Játékunk sajnos elmaradt a várttól.
    (Oláh Imre)

    3. Szolnok 16 8 5 3 25-21 29
    ...
    15. Békéscsaba 16 3 2 11 12-24 11

    Békés Megyei Hírlap 2007. március 12. ; MLSZ adatbank
    kép
    A szolnoki Remili Mohamed (fehérben) nem csak a játék szervezéséből vette ki a részét, de ha kellett, a védekezésbe is besegített. (Fotó: Bugány János)

    Új Néplap, 2007. március 12.