magyarfutball.hu

Jászapáti VSE - Békéscsaba 1912 Előre SE 2 : 1 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: bbsz
  2015.09.22, 17:41 (szerk.: 2015.09.22, 18:59)
  A Békéscsaba vereségével helycsere történt az alsóházban
  A lila-fehéreknek nem sikerült eredményesen zárni az őszt, kieső helyről várják a folytatást

  200 néző
  Vezette: Nagy Róbert (Márkus Tamás, dr. Kulcsár Judit)

  Jászapáti: Tajti József - Pázsit Richárd, Horváth Róbert, Kiskapusi Balázs, Mosonyi Attila - Debreceni Dávid (Vágó András 82. p.), Somodi Krisztián, Kaszás Norbert, Vígh Ferenc - Kotula László (Kósa Dávid 25. p.), Horváth Péter (Kerekes Zsolt 90. p.), Edző: Szabó András
  Békéscsaba: Such András - Ferenczi Attila, Czipó Zoltán, Valentényi Viktor, Ursz József - Okos István, Szenti Zoltán, Pozsár Gábor, Süli András (Lengyel László 71. p.) - Cseke Tamás (Tóth György 46. p.), Dobi Róbert Edző: Jakab Péter, Iorgulescu Silviu
  Gól: Kotula 8. p. ; Vígh 36. p. illetve Süli 10. p
  Sárga lap: Süli 17. p. ; Ferenczi 42. p. ; Mosonyi 62. p. ; Somodi 70. p.
  Szögletarány: 4:2 (2:1)

  8. p. : Kotula a békéscsabai kaputól 18 méterre kapásból lőtt kapura, a rosszul eltalált labda előbb megpattant Czipón, majd lepattant a földre és így a tehetetlen Such mellett a hálóba gurult, 1-0.
  10. p. : Pozsár jobb oldali szabadrúgást kanyarított a kapu előterébe, a jól érkező Süli 8 méterről a jobb alsó sarokba csúsztatott, 1-1.
  36. p. : A hazaiak előreíveltek egy labdát, Vígh összeesett a csabai 16-os előtt, a játékvezető meglepetésre szabadrúgást ítélt, amit a sértett 17 méterről a sorfal fölött a fölső sarokba tekert, 2-1.

  Igazi kiesési rangadót játszottak a csapatok.
  A Békéscsaba agresszíven kezdett és öt perc alatt jó néhány beadással zavarba hozta a hazai védelmet. Ami ezután történt, szinte kabaréba illik, egy gyenge kísérlet és egy kritikán aluli pálya kellett ahhoz, hogy a hazai csapat vezetéshez jusson. Szerencsére a csabaiak hamar válaszolni tudtak, így ismét nyílt lehetett a mérkőzés. A 36. percig úgy tűnt, a vendégcsapat akár meg is nyerheti ezt a találkozót, többet támadtak a lilák, többet pattogott a hazaiak térfelén a labda. A vitatható szabadrúgást Vígh nagyon szépen értékesítette, ezáltal a félidőben hazai csapat beszélgethetett nyugodtabban a folytatásról.
  A Békéscsaba csatárt cserélt és a második félidő azt bizonyította, hogy nem volt érdemtelen a csere, hiszen a vendégek mindent egy lapra feltéve rohamoztak. Ezáltal a Jászapáti nyugodtan kontrázhatott, amely kontrák végén Such kapusnak három alkalommal is nagy bravúrral kellett tisztáznia. A vendégek hiába játszottak nyíltan, hiába tettek meg mindent az egyenlítésért, a mérkőzésen már több gól nem esett.
  Összességében a döntetlen igazságosabb lett volna.

  Jó: Horváth P. , Tajti, Kiskapusi, Vígh illetve Ursz, Such, Szenti

  Szabó András: - Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, bár a második félidőben még több gólt is rúghattunk volna.
  Jakab Péter. - Csalódott vagyok az eredményt illetően. A csapat jól küzdött, szerintem az egy pontra rászolgáltunk volna ezen a mérkőzésen.

  14. Jászapáti 15 3 4 8 10-22 13
  15. Békéscsaba 15 3 2 10 12-22 11

  Békés Megyei Hírlap 2006. november 20. ; MLSZ adatbank