magyarfutball.hu

Makói FC - Békéscsaba 1912 Előre SE 2 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: bbsz
  2015.07.03, 15:45 (szerk.: 2020.05.02, 19:51)
  A második fordulóban sem tudtak javítani a lilák
  Bár Tóth György meglőtte az első NB II-es gólt, majd megsérült, lecserélték


  Makó, 600 néző
  Makó:Czirbus Gábor - Magyar György, Mórocz Zsolt, Kis Krisztián - Varga Róbert - Kulacsik Tamás, Bány Tamás (Bakos Tamás 75. p.), Podonyi Norbert, Fülöp Tibor (Bakos Ádám 59. p.) -Schreiber László, Zakar Szabolcs (Hadár Attila 67. p.) Edző: Takács Zoltán
  Békéscsaba:Such András - Ferenczi Attila (Cseke Tamás 75. p.), Czipó Zoltán, Brlázs Gábor, Bogdán Gábor - Valentényi Viktor - Tóth György (Okos István 54. p.), Pozsár Gábor, Dobi Róbert, Juhász György (Lengyel László 46. p.) - Kocsis Dávid Edző: Jakab Péter
  Gól: Zakar 27. p. ; Tóth 49. p. ; Schreiber 53. p. 11-es
  Sárga Lap: Czipó 3. p. ; Tóth 28. p. ; Czirbus 61. p. ; Kulacsik 73. p.
  Szögletarány: 6:3 (3:2)
  Vezette: Török Károly (Tóth II Vencel, Farkas Balázs)

  27. p.: Jobb oldalról, félpályánál középre ívelték a makóiak a labdát, a középen jól érkező Zakar mélységből lecsapott rá, elhúzta Such mellett, és az üres kapuba gurított 1-0.
  49. p. : Kocsis és Tóth remekül játszott összjátékot a hazai 16-oson belül, majd Tóth György higgadtan a kapu jobb sarkába gurította a labdát 1-1.
  53. p.: A kitörő Schreiber összeütközött a kapussal, illetve Czipóval, a játékvezető 11-est ítélt a hazaiak javára. A büntetőt Bány biztosan értékesítette, félmagasan a kapu jobb oldalába rúgta a labdát 2-1.


  Az első félidőben a békéscsabai csapat biztonságos játékra törekedett, és nagyon jól kezdte a mérkőzést, ugyanis öt-hat percig beszorította a hazai csapatot, több szabadrúgást és szögletet is kiharcolt. Aztán kiegyenlítődött a játék és egy helyezkedési hiba megpecsételte a békéscsabai védelem sorsát, így a hazaiak mehettek előnnyel az öltözőbe.

  A második félidőben a békéscsabai cserék és a csapat szerkezetváltása meghozta a gólt, viszont nagy áldozatba is került, ugyanis a gólszerző Tóth megsérült és a gól után le is kellett cserélni. Amíg Tóth György ápolásával foglalkozott a vendégcsapat, egy szituációból 11-es alakult ki, amin lehetne vitatkozni, de a játékvezető határozottan ítélte meg a hazaiak javára a büntetőt, ezzel a Makó ismét vezetett. A vendég lilák mindent megtettek az egyenlítésért, ez csak azért nem következett be, mert Czirbus kapus remek formában védett.
  A lilákat támogatta egy 50 fős békéscsabai közönség, akik remek futballhangulatot varázsoltak a makói futballpályára.

  Jó: Czirbus (a mezőny legjobbja), Schreiber, Bány, Kis illetve Bogdán, Lengyel, Brlázs

  Takács Zoltán: - Ha a játékkal nem is, de a pontokkal mindenképpen elégedett vagyok.
  Jakab Péter: - A döntetlent mindenképp megérdemeltük volna, a második félidővel maximálisan elégedett vagyok.

  7. Makó 2 1 1 - 2-1 4
  ...
  15. Békéscsaba 2 - - 2 1-3 0

  forrás: Békés Megyei Hírlap 2006. augusztus 21. ; MLSZ Adatbank