magyarfutball.hu

Budapesti Honvéd SE - Újpesti TE 1 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.19, 20:17
    Bp. Honvéd - UTE 1-0 (1-0)
    Bozsik-stadion, 8000 néző, V: Roxin
    gólszerzők: Balázs (öngól, 12. p.)
    sárga lap: Marozsán (59. p.), illetve Balázs (35.), Zsinka (62.)
    jók: Bognár, Vancea, illetve Zsinka
    Bp. Honvéd: Petry - Urbányi, Csepregi, Bognár, Cseh - Kovács, Pisont (Sikesdi 85.), Marozsán - Gregor, Vancea, Vincze (Komódi a szünetben)
    UTE: Brockhauser - Colesniuc, Szőnyi, Szabó, Szlezák - Kósa, Varga, Balázs (Rubold 80.) - Zsinka, Bácsi, Eszenyi (Vigh 80.)
    A Honvéd adós maradt a jó játékkal, talán a döntetlen igazságosabb lett volna.

    Forrás: Új Néplap, 1991-04-29
     
  2. avatar: heimo
    2015.03.22, 07:15 (szerk.: 2018.01.20, 12:22)
    Bizonyára nagyon sokan fix 1-esre vették a heti totószelvényen is szereplő Honvéd - ÚTE összecsapást. Elvégre mit számít az, hogy az Újpest a korábbi 149 mérkőzésükön sokkal jobb mérleget könyvelhetett el. Ennél sokkal fontosabb, hogy jelenleg a kispestiek az éllovasok, s 18 ponttal előzik meg a bajnoki címvédő, ám ezúttal csak a 12. helyen szerénykedő lila-fehéreket. A 90 perc úgy kezdődött, hogy rögtön az elején Varga szerezhetett volna vezetést, de utána a hazaiak szinte teljesen kapujukhoz szegezték a vendégeket. Gregor, majd Kovács hagyott ki nagy helyzetet, aztán következett a 12. perc, s a Honvéd vezető találata: Vincze ívelt be szögletet a jobboldalról, s a jól belőtt labda Brockhauser kezei között a hálóban kötött ki. Vinczét ,,hirdették ki,, gólszerzőként, az ő neve került fel az eredményjelzőre is, de a szünetben az újpestiek egybehangzóan állították, hogy Balázs testéről pattant be a labda (1:0, öngól). Meglepetésre az ÚTE nem roppant össze, sőt,
    formás támadásokat vezetett. Előbb Balázs, majd Eszenyi előtt kínálkozott nagy lehetőség, de a kapufa mindkétszer kisegítette a bizonytalankodó Petryt.

    Fordulás után is az Újpest tűnt veszélyesebbnek: egy alkalommal, Kósa fejesénél ismét csak a szerencsének köszönhette a hazai kapus, hogy hálója érintetlen maradt.
    A későbbiekben sem esett a játék irama, de szinte végig a középpályán pattogott a labda, a kapuk jóformán nem is forogtak veszélyben.

    A Honvéd adós maradt a várt jó teljesítménnyel, míg az UTE lelkesedéssel próbálta behozni a tudáskülönbségből fakadó hátrányt, így változatos, érdekes összecsapást láthatott a közönség, mert a mérleg nyelve nem billent ki a hazaiak felé. Talán a döntetlen igazságosabb lett volna.

    mti