magyarfutball.hu

Veszprémi FC - Újpesti TE 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.03.22, 07:24 (szerk.: 2022.05.08, 11:51)
    Nagy lendülettel kezdtek a csapatok, ennek ellenére alig történt esemény a pályán, a kapuk nem forogtak veszélyben. A veszprémiek kezdeményeztek többet, de helyzetet ők sem tudtak teremteni. A 30. percben Plotár indította a baloldalon Rugovicsot, akit a 16-oson belül Colesniuc fellökött, 11-es. A büntetőt Szécsi lőtte a kapuba (1:0). A 42. percben Horváth rossz passzánál Eszenyi elcsípte a labdát, a 16-oson belül Bognár buktatta, ez is 11-es volt. Eszenyi a jobb sarokba helyezett (1:1).

    Fordulás után folytatódott a jó iramú, küzdelmes játék, a 48. percben Lehota jobbról beívelt labdáját a védők mentették, majd Kelemen 18 méterről kapásból bombázott a jobb alsó sarokban (2:1). A gól után az újpestiek igyekeztek jobban. A 64. percben Zsivótzky beívelt szögleténél a későn kimozduló Véghet megelőzve Kósa a léc alá fejelte a labdát (2:2). Többet kezdeményeztek a veszprémiek, mégis újabb gólt majdnem az Újpest szerzett. Zsivótzky beívelt szögleténél Végh ismét késlekedett, de szerencséjére Kósa fejese ezúttal a felső lécen csattant.

    A két csapat akarására, az iramra nem lehetett különösen panasz, de a színvonal elmaradt a várakozástól. Végül - ha védelmi hibákból is - négy gólt láthattak a nézők, s játék képe alapján az eredmény igazságosnak mondható.

    mti