magyarfutball.hu

Veszprém LC - Videoton-Waltham FC 2 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.23, 11:15
    Veszprém—Videoton 2-1 (2-0)
    Veszprém, 5000 néző. V.: Kiss G.
    G.: Szurgent (1. p.), Lehota (37.), ill. Sallói (83. —11 -esből ).
    Sárga lap: Perger (4.), Herbály (15.), Horváth L. (33.), Csík (50.), ill. Jónás (10.), Takács (38.), Lőrincz (55.). Piros lap: Gersics, ill. Vadász (mindkettő 72. p.).
    Jó: Lantai, Perger, Herbály, Lehota, ill. Salacz, Takács, Czéh.
    VESZPRÉM LC: Rott — Gersics, Lantai, Csík, Perger—Csomai, Herbály (Kozma 69. p.), Kelemen — Horváth L., Szurgent (Süle 76.), Lehota.
    VIDEOTON-WALTHAM: Tőkés — Lőrincz, Németh, László, Vadász — Jónás (Bekő 56. p.), Sallói, Czéh, Salacz — Horváth F. (Hausner 73.), Takács.
    Csomai indította a bal oldalon Lehotát, aki az alapvonalról beadott. A védők közül többen elvétették a labdát, s a jobboldali ötös sarkán tisztán álló Szurgent nyugodtan „passzolta” az üres hálóba, 1—0. A 37. percben Herbály a félpályán szerzett labdát, azonnal indította középen Lehotát, aki elfutott, a kapus mellett is elhúzta a labdát, és az üres hálóba gurított, 2—0. A fehérváriak egyetlen nagy helyzetét a 39. percben Jónás hagyta ki, amikor Czéh labdájával kilépett, majd Róttál szemben a rövid sarok mellé célzott.
    Fordulás után is a vendégek kezdeményeztek többet. A 82. percben a bal oldalon felfutó Sallóit Horváth a 16-oson belül buktatta — tizenegyes! A büntetőt a fehérvári játékos laposan a bal sarokba vágta, 2—1. A veszprémiek ezután kapujuk elé szorultak, mégis a veszprémiek növelhették volna előnyüket. A 85. percben Németh az ötösön ügyetlenkedett, Süle Tőkésbe rúgta a labdát.
    Nem várt veszprémi győzelmet hozott a mérkőzés ! A hazaiak NB I-es szereplésük alkalmával először most győzték le a fehérváriakat. A Videoton túl magabiztosan lépett pályára. A bakonyiak lendületes, gyors, gólra törőbb játékukkal teljesen megérdemelték a győzelmet.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1992-09-03