magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - MTK 2 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.26, 15:42
    1994. április 16. szombat (tud)

    Debreceni VSC - MTK 2:0 (1:0)

    Debrecen, 6000 néző, V: Hartmann
    gólszerzők: Kondás (35. - 11-esből), Sándor T. (78.)
    sárga lap: Buliga (3.), Gojan (40.), illetve Sztanó (29.), Piel (34.), Tamási (75.)
    piros lap: Zsivótzky (79.)
    jók: Kondás, Gojan, Sándor Cs., Dombi, Sándor T., illetve Piel, Sztanó, Kenesei Z., Kenesei K.

    Debreceni VSC:
    Horváth - Kondás, Gojan, Sándor Cs., Balogh - Dombi, Madar, Sándor T. (Gracsov 80.), Szathmári - Toderas (Tóth 85.), Buliga

    MTK:
    Piel - Talapa, Horváth Cs., Sztanó, Szalai - Komódi (Tamási 60.), Vancsa, Kenesei Z., Zsivótzky - Hámori (Kovács, a szünetben), Kenesei K.

    A saját térfelét biztosította elsősorban a vendégcsapat, s különösen nagyon vigyáztak a gyakran előretörő Sándor Tamásra, Sztanó mindig a nyomában járt. Gyenge, közepes iramú volt a játék, az MTK eleve védekezésből történő gyors kontrákra rendezkedett be, s ebből Kenesei Z. és Zsivótzky gólhelyzetbe került, de a védők mentettek. A 34. percben lefutotta az egész MTK védelmét a középpályától induló Dombi, a 11-es pontnál járt, amikor elpöccintette a labdát Piel mellett is, a csatár viszont elhúzta a csatár lábát. A megítélt 11-est Kondás a jobb felső sarokba lőtte (1:0). Az utolsó percben Kenesei Z. a DVSC ötösén ellenféltől kapta a labdát, de a kapu mellé durrantott.

    A rendkívül mérsékelt iramú és színvonalú első félidő után a hazai csapat sorra vezette támadásait, elsősorban a szélvészgyors Dombi révén. A jobbszélső után Toderas is gólt szerezhetett volna, majd Madar lőtt mellé 6 méterről. A 78. percben az őszi kiváló játékára emlekeztető Sándor T. három MTK-védőn keresztül jutva két méter előnyt szerzett, és közelről laposan a hálóba lőtt (2:0). A mérkőzés utolsó negyedórájára ismét a vagdalódzás, csapkodás volt jellemző, s a DVSC második félideji energikusabb, határozottabb játékával megérdemelten győzött.

    MTI