magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - Zalaegerszegi TE 3 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.06, 18:09
    1995. április 1., szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 19. forduló:

    Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE 3-1 (3-0)

    Debrecen, 7000 néző, V: Varga S.
    gólszerzők: Madar (37. p.), Arany (39.), Sándor T. (41.), illetve Németh (69.)
    sárga lap: Balog (17.), Horváth J. (82.)
    jók: Gaica, Sándor Cs., Arany, Madar, Szathmári, Sándor T., illetve Szabó I., Lendvai, Németh

    Debreceni VSC:
    Horváth B. - Gaica, Gojan, Sándor Cs., Pető - Vadicska, Arany (Nagykaposi 89.), Madar, Szathmári (Medvid 88.) - Dombi, Sándor T.

    Zalaegerszegi TE:
    Tóth - Szabó I., Balog, Horváth J. - Lendvai, Horváth A., Kutasi, Fuisz, Németh - Szabó II., Sebők (Szőke 65.)

    Nagy lendülettel, sok mozgással kezdett a hazai csapat, s az első negyedórában öt tiszta gólhelyzete volt, de mindegyik kimaradt. A 32. percben az üres kapura tartó labdát Arany úgy perdítette meg, hogy a bal kapufa töve mellett jutott az alapvonalon túlra. A gyors és rendkívül ötletes támadások nyomán négy perc alatt három gólt szerzett a DVSC. A 37. percben Sándor Tamás a kifutó Tóth mellett beadta a labdát, Madar laposan a bal alsó sarokba lőtt (1-0). Két perccel később egy hosszú indítás után Arany a 16-oson belül két lépést tett a labdával, s a jobb alsó sarokba helyezett (2-0). A 41. percben Gaica visszafejelte a labdát, Sándor Tamás ugyancsak fejjel talált a kapu bal oldalába (3-0).

    A második félidőben a hazai csapat kényelmesebben és korszerűtlenebbül játszott, s többször veszélyeztettek már az egerszegiek is. A 60. percben Szabó II. elfutott a lesre játszó védők között, de laposan a bal kapufa mellé lőtt. A 69. percben szabadrúgás után a debreceni védők elvétették a labdát, Németh a hálóba perdített (3-1).

    Az első félidőben a DVSC rendkívül sokmozgásos, gyors játékával teljesen lehengerelte a ZTE-t, a helyzetek egész sorát alakította ki, a vendégek a félpályán is ritkán jutottak túl. A második játékrészben kiegyenlítettebb lett a játék, de a hazaiak megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

    MTI