magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - Pécsi MSC-Fordan 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.26, 16:06
    1994. május 15. vasárnap (tud)

    Debreceni VSC - PMSC-Fordan 1:1 (0:1)

    Debrecen, 5000 néző, V: Puhl
    gólszerzők: Ilea (75. p.), illetve Azoitei (5.)
    sárga lap: Pető (42. p.), Ilea (52.), illetve Palaczky (24.), Lengyel (55.), Braun (70.), Azoitei (76.), Csizi (85.)
    jók: Gojan, Kondás, Dombi, Gracsov, Pető, illetve Bódog, Braun, Ulveczki, Azoitei

    Debreceni VSC:
    Horváth - Földvári, Gojan, Kondás, Pető - Dombi, Sándor Cs., Sándor T., Madar (Szatmári 82. p.), Ilea, Tóth (Gracsov a szünetben)

    PMSC-Fordan:
    Csaban - Csizi, Bódog, Braun, Csoboth (Fehér 74. p.), Dienes, Ulveczki, Lengyel, Palaczky - Azoitei, Dorobantu

    Az 5. percben hidegzuhanyként érte a hazai csapatot a gól. Jobboldali beadást Azoitei mintegy 8 m-ről a jobb alsó sarokba fejelt. Szemmel láthatóan védekezésre rendezkedett be a Pécs, csak ,,helyenként,, jöttek át a félvonalon is, bár egy-egy kontrával a baranyaiak csatárduója veszélyes helyzetet teremtett. A DVSC-ből Tóth kétszer szerezhetett volna gólt, de fölé lőtt, Ilie pedig 8 m-ről fordulásból a bal kapufa mellé továbbított. A második félidőben Sándor T. 5 m-ről nem találta el a jobbról begurított labdát. A hazaiak elsősorban a veterán Gracsov harcosságával és küzdeni tudásával még nagyobb fölényt harcoltak ki, helyzeteik is voltak, de ezeket nem tudták értékesíteni. A 75. percben egy jobboldali beadást a védők felfejeltek, Csoboth karjai között az ötösön belül Ilea a hálóba bólintotta a labdát (1:1). Továbbra is a hazai csapat támadott, s az utolsó percben Szatmári nagy lövését bravúrral védte a pécsi kapus.

    A hátsó alakzatot és a középpályát lényegesen megerősítve már induláskor gyakorlatilag a döntetlenre rendezkedett be a két csapat. A vendégek gyorsan ,,rúgott,, góljuk után szinte már nem is merészkedtek át a félpályán túlra. A második félidőben a debreceni együttes sorozatos támadása után a Romániából múlt héten igazolt Ilea szerezte meg az egyenlítő gólt. A DVSC összességében győzelmet érdemelt volna, viszont a lelkes, mindenre elszánt pécsiek ,,megdolgoztak,, az egy pontért.

    MTI