magyarfutball.hu

Parmalat FC - Debreceni Vasutas SC 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.14, 17:14
    1995. június 24. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 30. forduló:

    Parmalat FC - Debreceni VSC 2-1 (1-0)

    Székesfehérvár, 8000 néző, V: Stamler
    gólszerzők: Toldi (10.), Kuntic (64.) illetve Arany (53.)
    sárga lap: Puhalak (21.) illetve Pető (10.), Ilea (36.)
    jók: Kereszturi, Kuntic, Dvéri, Dubecz illetve Sándor T., Pető, Arany

    Parmalat FC:
    Disztl P. - Toldi, Kereszturi, Lőrincz - Dubecz, Zimmermann, Dvéri, Bekő - Kuntic, Horváth F. (Fodor 74.), Puhalak (László 87.)

    Debreceni VSC:
    Horváth B. - Vadicska, Pető, Gojan, Madar - Dombi (Medvid 61.), Sándor Cs., Arany, Szathmári (Kovács 69.), Ilea, Sándor T.

    Remekül kezdett a nagy kedvvel játszó Parmalat, és a 10. percben Dubecz jobboldali szabadrugása után Toldi 5 m-ről a bal felső sarokba fejelte a labdát (1-0). Továbbra is a fehérvári együttes támadott többet. Puhalak beadását Horváth F. fejelte kapura, de Petőről szögletre vágódott a labda. ,,Feléledt,, a Debrecen A 30. percben Szathmári baloldali beadását kivetődve csípte el Disztl P., majd Sándor T. lövését fejelte szögletre Bekő. A 44. percben Puhalak hagyta faképnél a védőket, de 10 m-ről kecsegtető helyzetben a kapu fölé lőtt.

    Szünet után is a Parmalat kezdett jobban; Kereszturi nagyerejű szabadrugása zúgott el a kapu fölött. Váratlanul egyenlített (53. perc) a Debrecen: Vadicska jobboldali beívelésénél Toldi lyukat rugott, és Arany az ötös sarkáról a hosszú sarokba lőtt (1-1). Felélénkült a játék, mindkét csapat több jó támadást vezetett. A 64. percben ismét a hazaiaknak sikerült megszerezni a vezetést, ami egyben a győztes gól is volt. Bekő baloldali beadását Horváth F. fejjel megcsúsztatta, és Kuntic 3 m-ről a kapu bal oldalába lőtt (2-1). A 72. percben Sándor T. óriási helyzetben fejelt kapu mellé. A 77. percben Fodor remekül indította Dvérit. Óriási helyzetben volt a fehérvári középpályás, Horváth B. azonban remek kivetődéssel leszedte a labdát a játékos lábáról. A 81. percben Madar beadását Sándor Cs. kapásból alig vágta a kapu mellé.

    Küzdelmes, közepes színvonalú mérkőzésen az osztályozó elkerülését győzelmével sem tudta elkerülni a Parmalat, amely jobb volt bajnoki bronzérmes ellenfelénél.

    MTI
    Székesfehérvár, 1995. június 24. szombat (tud) - A Parmalat FC - DVSC NB I-es labdarúgó-találkozó után sajnálatos esemény történt: a debreceni szurkolók - figyelmen kívül hagyva a helyi hangosbemondó tiltó felhívását - átmásztak a kerítéseken, a pályára özönlöttek bronzérmes csapatuk ünneplésére. Az őket feltartóztató erőkkel szemben provokatíve léptek fel. Néhány sérülés is történt. Őket a mentőben ellátták, és saját lábukon hagyták el a stadiont. A rendőrség illetékes egységparancsnokától kapott tájékoztatás szerint senkit sem tartóztattak le, nem is vettek őrizetbe.

    MTI