magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2020/2021 Heves megye, III. osztály, Nyugati-csoport 6 Bodon Péter FC 1 40
2016/2017 Nógrád megyei II. osztály, Keleti csoport 5 Bodon Péter FC 3 62

összes eredmény, részletek »

címer: Bodon Péter FC
cím
3250 Pétervására
Papláza u. 14.
Heves megye
 
elérhetőség
telefonszám +36 (30) 710 6672
e-mail bodon.peter@freemail.hu
alapítás
2009
klub színei
sárga - kék
bajnokság (2021/2022)
stadion
 1. Ivádi Sportpálya

  (2020 - )

régi stadionok
 1. Istenmezeji Sportpálya

  (2016)

 2. Bocsi Attila Sporttelep

  (2017 - 2020)

névváltozások
dicsőséglista
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: BZS1979
  2021.09.12, 07:22
  Kizárták a vesztes csapatot

  Fanni a Bodon FC utolsó idei meccsén lengethetett, az első két fordulóban kiállni sem tudó együttest ugyanis kizárták a bajnokságból, miután az egyesület ifjúsági csapata sem tudott első négy mérkőzésén pályára lépni.

  https://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/vadasz-fanni-csinos-asszisztens/spwh37f

  Bodon PFC: a klub négy csapata visszalépett

  2021. 09. 10. 10:26

  Azok után, hogy hétközben a pétervásárai egyesület két csapatát kizárták, a klub újabb négy gárdájára vonatkozik az MLSZ Heves Megyei Versenybizottságának döntése.

  A visszalépés írásbeli bejelentése alapján a mai napon a Bodon PFC-Pétervására négy csapatát zárta ki a versenybizottság a 2021/22-es bajnokságból. A döntés az egylet U13-as, U16-os, a leány U19-es és az öregfiúk pontvadászatban érdekelt csapatát érinti. Három nappal korábban az egyesület megyei II. osztályban szereplő felnőtt és U19-es csapatától köszönt el a mezőny. Ez utóbbi magyarázata, hogy a klub ifjúsági gárdájának atkári mérkőzése a vendégek miatt maradt el. Mivel a most futó idényben ez már a negyedik ilyen alkalom volt, a versenyszabályzat értelmében a vétkes gárdát és a sportszervezet felnőttcsapatát is ki kell zárni a bajnokságból.

  https://www.heol.hu/sport/helyi-sport/bodon-pfc-a-klub-negy-csapata-visszalepett-3945350/
   
 2. avatar: fgymat
  2020.08.31, 14:19
  Korábbi válogatott futballistákkal tér vissza a labdarúgás Ivádra
  B. Cs.
  Felújított öltöző és kulturált környezetben lévő pálya várja Bodon Péter FC játékosait és vendégeiket.

  A korábbi 29-szeres válogatott védő, Keller József (54 éves) után a nemzeti csapatban kétszer szerepelt kapus, Rabóczki Balázs (42), az ugyancsak NB I-es rutinnal rendelkező Schrancz Balázs (43), a 2017/2018-as megyei I. osztályú gólkirályt Fekete Viktor (38), továbbá a futsalban és a strandfociban – Feketéhez hasonlóan – parádézó Berkes László (43) is csatlakozott a Bodon Péter FC csapatához.

  A megyei III. osztály Nyugati csoportjába sorolt gárda a hétvégi nyitányon szabadnapos lesz, első meccsét szeptember 5-én Petőfibányán játssza, az ivádi bemutatkozásra pedig szeptember 13-án kerül sor, amikor az Ecséd SK látogat az észak-hevesi településre. Ivándon 2008/2009-es bajnoki évben szerepelt utoljára helyi csapat, az Ivád SE azonban akkor idejekorán fejezte be a pontvadászatot, a visszalépés után törölték a gárdát.
  A 365 lakost számláló kisközségben azonban nemcsak a fent említett hajdani neves labdarúgók lépnek pályára a BPFC színeiben.
  – A klub felnőtt csapatán kívül az U17-es fiúk és az U20-as korosztályú lányok otthona is lesz a felújított öltöző és kulturált környezetben lévő labdarúgópálya – mondta a heol.hu-nak a Bodon PFC elnöke, Bodon Péter. – Nagyon köszönjük Valyon László polgármester úrnak a segítséget, azt, hogy ilyen példásan kiállt a falu sportéletéért és támogatja azt.

  A pétervásárai székhelyű Bodon Péter FC a Magyar Kupa megyei selejtezőjében a Gyöngyöshalásszal szembeni párharcban 7–0-ra maradt alul a július 29-i mérkőzésen.

  A Bodon Péter FC korábbi igazolásai (17):
  Ivády Márk (Pétervására), Kovács Bálint (Borsodnadasd), Berki Kálmán (Borsodszentgyörgy), Göndör Krisztián (Borsodszentgyörgy), Malacsik Krisztián (Istenmezeje), Zagyva Erik (Istenmezeje), Janovicz Nándor (Ivád), Pusoma Szabolcs (Vizslás), Tóth Marcell (Hódoscsépány), Bodon Péter (Mátra SE), Érsek Szabolcs (Mátra SE), Budai Tamás (Bélkő SE), Makó Bence (Bélkő SE), Malik Bálint (Bélkő SE), Kozma Balázs (Felsőtárkány), Farkas Dávid (Ózd), Verebélyi Norbert (Poroszló).


  https://www.heol.hu/sport/helyi-sport/korabbi-valogatott-futballistakkal-ter-vissza-a-labdarugas-ivadra-2802671/?fbclid=IwAR11YE0V-PsGfr-x9IIMM34jedBM748QfKlOZW8sMIHN3W6gsOUImX1Zvf4
   
 3. avatar: fgymat
  2017.08.28, 22:01
  Nem Nógrádban folytatja a Hajdú Pétert is leigazoló Bodon FC

  A bajnoki bronz után más célok következnek.

  Egy éve a Nógrád megyei II. osztály Keleti-csoportjában kezdte meg a szereplését nagypályán a Bodon Péter FC felnőtt és U19-es csapata. A hazai mérkőzéseit ősszel Istenmezején, tavasszal pedig már Pétervásárán megrendező együttes, idén nem nevezett abba a küzdelemsorozatba, amelynek 2016/17-es kiírásában bronzérmet szerzett a felnőtt gárda, míg az ifjúságiak a 13. helyen zártak a 16 társaságot felvonultató mezőnyben.

  Igaz, egy ideig úgy tűnt nem indít nagypályás felnőtt alakulatot a Bodon FC, a napokban eldőlt, mégsem marad nagypályás labdarúgás nélkül a Heves megyei klub. Bár bajnoki versenyrendszerben nem fog versenyezni az említett társaság, ettől függetlenül, részt vesznek olyan kupában, amely az MLSZ égisze alatt zajlik majd. Nyári első igazolásuk Hajdú Péter, televíziós műsorvezető és producer, továbbá számíthatnak a Showder Klubos humorista labdarúgóikra is, így Lorán Barnabás és Orosz György egyaránt rúghatja majd a bőrt az egyesület színeiben, ahogy arra már akadt példa az elmúlt évben.

  A nagypálya mellett a futsal Magyar Kupába is nevezett a pétervásárai székhelyű brigád, ahol kakukktojásként tűnt fel a társulat. A tíz NB I-es és huszonhárom NB II-es gárdán kívül egyedüli NB III-as csapatként várja a szeptemberi sorsolást. Nyáron a férfi strandlabdarúgó első osztály hetedik helyén végzett a több fiatal labdarúgót is szerepeltető BPFC, külön érdekesség, hogy a bajnokság legidősebb és legfiatalabb játékosa is a Bodon FC keretében szerepelt, Forgó Zsolt 46 évesen, Forgó Levente pedig alig több mint 15 esztendősen öltött szerelést a strandlabdarúgás legjobbjai között. míg a hölgyeknél a regionális versengést megnyerte a hölgykoszorú. – Utóbbi együttes szereplésére nagyobb hangsúlyt fektetünk, ez egyben azt jelenti, nemzetközi porondon is szeretnénk megméretni a gárdát – vetítette előre Bodon Péter.


  http://nogradifutball.hu/megye-ii/nem-nogradban-folytatja-a-hajdu-petert-is-leigazolo-bodon-fc/
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2017.03.24, 14:11
  Ahogy az elmúlt időszakban már két ízben is beszámoltunk róla, akadnak olyan együttesek, melyek úgy határoztak, megye hármas szereplésük után a soros szezonban már egy osztállyal feljebb mérettetik meg magukat. Jelen cikkünkben a leendő évad folyamán egy szintén a megye kettőben friss nevezőként elinduló klub hasonló, ámbár mégis másmilyennek mondható csatlakozásáról lesz szó: a következő idényben a több szempontból is abszolút újoncnak tekintendő, rögtön az említett ligának nekiviselkedő Bodon FC-vel is találkozhatunk. A hazai mérkőzéseit majd Istenmezején játszó, nagypályás csapatát nemrégiben életre hívó társaság váratlan húzása kapcsán az egyesület alapítójával és egyben gyakorlatilag mindenesével, Bodon Péterrel beszélgettünk.

  - 2009-ben alapította meg klubját, a Bodon Péter FC-t. Annak idején miért döntött az egyesület létrehozása mellett?
  - Gyermekkori álmom volt, hogy legyen egy saját csapatom, már gyerekként összeszerveztem az utcánkban élő srácokat, hogy játsszunk a másik utcában lakók ellen - kezdte Bodon Péter. Ezt követően eltelt pár év, majd hivatalos formában is elkezdtem szerveződni, ehhez pedig egy egyesületet kellett alapítanom.

  - Jelenleg hány szakágban mennyi igazolt labdarúgóval rendelkezik?
  - Futsalban két egyetemi csapatnak, a Pázmány és a Semmelweis Egyetemnek is mi vagyunk a hivatalos sportegyesülete, ugyancsak futsalban fiú és lány együttesem is van az U15-ös korosztályban, strandfociban NB I-es csapattal rendelkezem, illetve a megyei strandfoci bajnokságban versenyez U19-es, U17-es és U15-os korcsoportunk. Labdarúgáson kívül például hegyifutó-csapattal is rendelkezem, most pedig már van egy nagypályás felnőtt és ifi gárdám is. Összességében közel 200 igazolt játékosra számíthatok.

  - Mint iménti válaszából is kiderül, egyre komolyabb bázissal bír. Mi motiválja elvégzett tevékenységében? Vannak segítői?
  - Úgy gondolom, én így születtem, kicsiben kezdtem, mostanra pedig eljutottam oda, hogy ennyi csapatom van. Pár barátom támogatóként, szponzorként besegít, de például vannak olyan barátaim, akik mezekben, a felszerelések feliratoztatásában vagy étkeztetésben segítenek. Az anyagi részéből nyilván én is jócskán kiveszem a részem.

  - Miért éppen Istenmezején játsszák majd hazai találkozóikat?
  - Mindenképpen szerettem volna nagypályás csapatot is csinálni. Ettől az ötlettől vezérelve pedig megkérdeztem pár önkormányzatot, aztán úgy alakult, Istenmezején volt a legkedvezőbb a fogadtatás, ezen a településen mutatták a legtöbb segítőkészséget. Ideadják a pályát, az öltözőt és minimális támogatást is nyújtanak.

  - Településföldrajzilag Heves megyéhez tartozik Istenmezeje község, így kisebb érdekességgel bír, hogy ennek ellenére a nógrádi futballhoz csatlakoztak. Miért döntöttek így?
  - Kezdetek kezdetén a Heves megyei harmadosztályba neveztünk, de aztán az ottani versenykiírást módosították abból a szempontból, hogy aki rendelkezik ifjúsági együttessel, nevezhet megye kettőbe is, ekkor pedig át is neveztük a csapatot egy osztállyal feljebb. Ekkor még zajlottak a tárgyalások a leendő játékosokkal, hamarosan viszont kiderült, hogy három-négy Heves megyei labdarúgón kívül a többiek Nógrád- vagy Borsod megyeiek, aztán számba vettük, hogy a játékosoknak földrajzilag a Nógrád megyei bajnokság közelebb lenne, majd egyeztettünk mindkét megye igazgatójával, hogy át szeretném kérni magunkat Nógrádba, itt pedig külön kiemelném, hogy mindkét igazgató nagy segítőkészséggel állt hozzá az ügyhöz, így eldőlt, hogy végül is Nógrádban fogunk versenyezni.

  2016.07.15
  http://www.nogradifoci.hu/tartalom/cikk/373550_teljesen_friss_klubkent_indul