magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2021/2022 Pest megye, IV. osztály, Nyugati csoport, Felsőház 7 Ürömi SC 4 30
2021/2022 Pest megye, IV. osztály, Nyugati csoport, Alapszakasz 7 Ürömi SC 3 30
2020/2021 Pest megye, III. osztály, Nyugati csoport 6 Ürömi SC 16 23

összes eredmény, részletek »

címer helye
teljes név
Ürömi Sport Club
kapcsolódó csapatok
cím
2096 Üröm
Kossuth Lajos u. 19.
Pest megye
 
elérhetőség
telefonszám +36 (20) 208 7782
e-mail miki1026@freemail.hu
alapítás
2007
klub színei
bajnokság (2021/2022)
névváltozások
 1. MOVE Üröm
  ? - ?
 2. Ürömi MaDISz
  ? - ?
 3. Ürömi KSK
  ? - ?
 4. Ürömi Sport Club
  2007 -
dicsőséglista
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2012.01.10, 15:54
  Egyesületünk 2007 nyarán alakult, önkormányzati segítséggel. Elnöke Dr.Bodó Tibor alpolgármester, labdarúgó szakosztályvezető Podhorcsek Miklós.

  Nagyon szép műfüves futballpályánk 2006-ban épült, méretei: 90x50 m (Megye l.B.- B.L.SZ. l.B. felnőtt bajnoki mérkőzésre alkalmas). Községünkben ezt megelőzően 29 évig nem volt labdarúgópálya!

  E hosszú idő alatt, minden Önkormányzat és annak Polgármestere megígérte, hogy sportpályát építtet a községben, végül a jelenlegi Polgármester úr, Laboda Gábor és a 9 éve működő Önkormányzat ígérete vált valóra!

  A pálya és az öltöző önkormányzati tulajdon, amit az Ürömi Sport Club használatra kapott – ezért cserében gondozzuk, takarítjuk, figyelünk rá! Ennek jó példája a 2010. augusztusában elkészült öltöző, amelyre a költségeket az önkormányzat biztosította, a felújítási munkálatokat az Üröm SC végezte el, társadalmi munkában!

  Az eddigiek során is több vállalkozó és magánszemély segített az egyesületnek. Az ürömi önkormányzat pedig a technikai feltételek biztosításán túl, minden évben anyagilag is hozzájárul, hogy csapatunk (most már csapataink) elindulhassanak a Pest megyei bajnokságokban!

  A felnőtt csapat mellett Podhorcsek Miklós edzősködik társadalmi munkában, a csapatkapitányi karszalagot a csupaszív játékos, Angalét Béla viseli, az egyesület megalakulása óta.

  Itt mindenképpen meg kell említenem az első 2007/08-as bajnokság U-19-es csapatát, akik rögtön az induláskor bajnoki címet nyertek! Nagyon sok munka volt bennük, amit becsületesen végeztek el, kár, hogy különböző elfoglaltságok miatt csak kevesen ragadtak meg a felnőtt csapat keretében.

  2011. januárjától az egyesület elindította utánpótlás képzését. Ennek vezetésére Egervári Zsoltot kértük fel, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a gyerekek nevelésében.

  Rövidesen kiderült, hogy nagy igény van tevékenységünkre, hiszen eddig 79 gyermek jelentkezett az egyesületbe, nagy részük helyi lakcímmel rendelkezik!

  Mindenképpen megpróbálunk a gyerekekkel úgy foglalkozni, hogy a mai nehéz időkben a szülőknek ez ne jelentsen komoly anyagi megterhelést! Ennek érdekében megpróbálunk minél több támogatót elérni és segítséget kérni tőlük!

  És végül, de nem utolsó sorban mindenképpen meg kell említenem szurkolóinkat, hiszen ez a sport tulajdonképpen nekik szól, nélkülük nincs értelme művelni!

  Az Üröm SC nézőszáma a felnőtt hazai bajnoki mérkőzéseken kb. 150 fő! Idegenbeli mérkőzéseinkre rendszeresen 60 fő kíséri el a csapatot! Ez megyei szinten kiemelkedő nézőszámnak számít. KÖSZÖNJÜK!  Remélem honlapunk elnyerte tetszését/tetszésedet és gyakran benézel hozzánk.  Aki anyagilag is szeretné támogatni az ÜRÖMI SPORT CLUBOT az a következő számlaszámon teheti meg.  ÜRÖMI SPORT CLUB 2096 ÜRÖM ISKOLA U. 10.

  Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet

  Bankszámlaszám: 65700093-10134937

  HAJRÁ ÜRÖM!

  forrás:
  http://www.uromsc.hu/a-joomlarol.html